Türkiye'nin en zehirli yılanının saldırısına uğradılar! Çiftçiler ölümle böyle burun buruna geldi: O ilimizde istila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanının saldırısına uğradılar! Çiftçiler ölümle böyle burun buruna geldi: O ilimizde istila başladı!

Yılanların saldırılarının ardı arkası kesilmiyor. Yapılan son uyarı tüm ülkeyi ayağa kaldırdı. Türkiye'nin en zehirli yılanının saldırısına uğradılar. Çiftçiler ölümle böyle burun buruna geldi. Dev yılanı görünce ağzınız açık kalacak. Uzmanlar acil koduyla uyardı. O ilimizde istila başladı!

Şanlıurfa'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Dev yılanların saldırıları görünce şok olacaksınız. Türkiye'nin en zehirli yılanının saldırısına uğradılar! Çiftçiler ölümle böyle burun buruna geldi. Tüyleriniz diken diken olacak. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Özellikle yılanların artan popülasyonu herkesi tedirgin ederken gelen haber şoke etti.

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde mercimek toplayan işçilere saldıran dev engerek yılanı öldürüldü. Tarlada mercimek topladıkları sırada dev engerek yılanının saldırısına uğrayan işçiler kendini korumak için yılan öldürmek zorunda kaldılar.

turkiyenin-en-zehirli-yilaninin-saldirisina-ugradilar-ciftciler-olumle-boyle-burun-buruna-geldi-o-ilimizde-istila-basladi-1.jpg

ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİLER

İşçiler artan yılan sayısı karşısında ellerinden bir şey gelmediğini belirtti. İşçiler son zamanlarda çok sayıda yılanla karşılaştıklarını ancak ilk defa böyle büyük yılana denk geldiklerini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN