Elinde doları olan 20 yaş birden çökecek! Ünlü ekonomist kötü haberi verdi

Elinde doları olan 20 yaş birden çökecek! Ünlü ekonomist kötü haberi verdi

Yatırımcıların yakından takip ettiği, yatırım araçlarının başında gelen doların durumu merak edilen konuların başında geliyor. Ünlü ekonomist doların geleceğini değerlendirdi. Elinde doları olan 20 yaş birden çökecek...

Milyonlarca yatırımcının merakla beklediği en kazandıracak yatırım aracı konusunda ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan kritik açıklamalar geldi. Dolar, altın ve borsa üzerine değerlendirmelerde bulunan Zelyut, yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu.

TÜRKİYE’NİN ANA PROBLEMİ ENFLASYON DÜŞECEK Mİ?

Türkiye'nin ana problemi olan enflasyonun düşmesi uzun süren bir süreç gerektirdiğini belirten Zelyut "Türkiye'nin ana problemi enflasyon, değil mi? Enflasyonu düşürmek uzun süren bir savaş gerektiriyor. Dolayısıyla, şimdi Fitch'in kararıyla Türkiye'de enflasyonun düşeceğini ve güllerin açacağını söylemek zor” dedi.

DOLAR YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Dolar fiyatlarında siyasi risk!

Doların geleceğine dair yorumunda, “Dolar 41 ile 42 faizde sonbahara kadar bir kalış, ondan sonra geri çekilme olacak. Diğer alternatifim borsa, altın derseniz, evet, altın yukarıya doğru gidecek. Altın ralli şeklinde olmaz, geri çekilmeler olabilir. Ben her sabah raporunda Anadolu aslanlarına teknik seviyeleri gram altında anlatıyorum. Burayı kırarsa, aman yukarıdan verin, alttan alın diyorum. Altına pozitifim, borsaya pozitifim. Dolar belli bir yere gider sonra düşer, ama burada en iyi getiriyi iyi seçilmiş şirketler yapacaktır” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN