Elinizde para varsa hemen dolar alın! İslam Memiş altın yerine dolar önerdi: "Ters köşe yapacaklar"

Elinizde para varsa hemen dolar alın! İslam Memiş altın yerine dolar önerdi: "Ters köşe yapacaklar"

Ons altın fiyatının 2.334 dolar seviyesine ulaşmasıyla birlikte İslam Memiş’ten piyasayla ilgili yeni değerlendirme geldi. Yatırımcıları altın alımıyla ilgili uyaran Memiş, “Terk köşe yapacaklar” dedi…

Altın fiyatları rekor seviyelere ulaşırken, yatırımcılar heyecanı ve kaygıyı bir anda yaşamaya başladı. Nasıl bir yol izleyeceklerini bilemeyen yatırımcılar için piyasanın son değerlendirmesi İslam Memiş’ten geldi…

YENİ REKOR GELDİ

Altın fiyatları rekor rakamlara ulaşırken ons altın 2.450 dolara ulaşarak yeni rekorunu kırdı. Ayrıca, gram altın da 2.539 TL’ye çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüş oldu.

BEKLEMEK EN AKILLICA HAREKET OLUR

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise bu ortamda yatırımcıların nasıl hareket etmesi gerektiğini anlattı. Ons altın almayı düşünenlerin beklemesi gerektiğini söyleyen Memiş, "Ons altın almak isteyenler için şu an beklemek en doğru strateji" dedi.

yeni-proje-9.jpg

Türk Lirası olanların ise altın yerine dolara yönelmesini tavsiye eden Memiş, "Elinizde TL varsa, altın yerine dolar almayı tercih edin." Diyerek, böylece parite farkından faydalanarak altına daha avantajlı bir fiyat ile geçiş yapabileceklerini belirtti.

ALTIN NE ZAMAN ALINMALI?

Altın almak için en uygun zamanın, fiyatların dolar cinsinden belirlenen seviyenin altına inmesini beklemek olduğunu vurgulayan Memiş, özellikle 77,400 dolarlık seviyenin alıtn alımı için kritik bir eşik olduğuna dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN