Emeklilere birkaç gün içinde büyük müjde geliyor! Milyonlarca emekli bayramdan önce bayramı yaşayacak

Emeklilere birkaç gün içinde büyük müjde geliyor! Milyonlarca emekli bayramdan önce bayramı yaşayacak

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren müjde yola çıktı. Bayram öncesinde bayram havası yaşatan müjdeli haber duyuruldu. Yerel seçimlerden öncesinde bomba gibi iddia emeklinin gündemine düştü. İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına göre, yeni yıl emeklilerin yılı olacak. Emekliler için bu kapsamda çalışmalar devam ederken, birkaç gün içerisinde büyük müjdenin gelmesi bekleniyor. Emekliler bu yıl bayramı erken kutlayacak.

ZAM BEKLENTİLERİNİN YENİSİ

Yeni yılda emekli aylığına gelen zamlar, ülkemizde yer alan 16 milyon emekliyi memnun edemedi. Yüzde 49 oranında yapılan zam sonrasında, emeklileri memnun etmek adına yeni zamlar bekleniyor. Özellikle yerel seçim öncesinde emeklilerin gönlünü almak için hükümetten bir hamle beklentisi oluştu. Yerel seçimlerde zam beklentilerinin bir yenisi daha geldi. Ünlü gazeteci zam iddiasını paylaştı.

emekli-calisanlar-issizlik-maasi.jpg

YEREL SEÇİM ÖNCESİ EMEKLİYE ZAM

Yerel seçimlerde İstanbul'un güçlü adaylarından Murat Kurum daha öncesinde emekli maaşlarına dair açıklamalarda bulunmuştu. Murat Kurum açıklamasında, "CHP seçimi aldığında emekli maaşı mı artacak?" sorusunu sormuştu.

Bugün itibariyle Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, emeklilere dair bir çalışmanın olduğu haberini verdi. Ünlü Gazeteci İsmail Saymaz ise bu konuya dair, "Bu da gösteriyor ki… CHP seçimi almasın diye 31 Mart’tan önce emekliye zam haberi verilebilir." ifadelerini sosyal medyadan paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN