FED kararları piyasayı coşturdu! Altın rekor üstüne rekor kırdı! 4 Mayıs 2023 altın fiyatları

FED kararları piyasayı coşturdu! Altın rekor üstüne rekor kırdı! 4 Mayıs 2023 altın fiyatları

FED açıkladı altın rekor üstüne rekor kırdı. 3 Mayıs 2023 tarihinde açıklanan FED kararları ile birlikte piyasalarda hareketlenmeye başladı. Karar sonrasında altın fiyatlarının ne kadar olduğu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte güncel altın fiyatları…

Geçtiğimiz gün FED Başkanı Jerome Powell tarafından açıklanan veriler ile birlikte altın fiyatları da rekor kırdı. FED faiz kararları için beklenti %25 olarak belirtilirken yapılan açıklama ile birlikte yüzde 0,25 artış yapıldı. Fed Başkanı "verilere bağlı kalacağız" mesajı verirken gram altın ve ons altında rekora koşmaya başladı. Açıklanan veriler sonrasında piyasalarda hareketlilik görülürken gram ve ons fiyatları da merak konusu oldu. İşte güncel altın fiyatları…

ALTIN FİYATLARI REKOR KIRDI

3 Mayıs 2023 tarihinde açıklanan FED faiz kararları piyasaları da derinden etkiledi. Faiz kararı ve verdiği sinyaller ile birlikte gram altın fiyatları gece 01.00 sularında 1290 TL'yi gördü. Gram altında rekor rakamlar görülürken ons altın fiyatları da 2,080 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları rekor rakamları imza atarken hem ons altın hem de gram altın kar satışları ile karşılaştığı için fiyatlarda da düşüş görüldü.

altinlar.jpg

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Açıklanan FED kararlarının ardından altın fiyatları hakkında araştırmalar devam ediyor. 4 Mayıs 2023 güncel altın fiyatları şu şekildedir:

  • Gram altın yüzde 0,34 yükselişle 1.279 TL
  • Çeyrek altın 2.266 TL
  • Yarım altın 4.517 TL
  • Cumhuriyet altını 9.089 TL
  • ONS altın 2.042 dolar

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN