Fiat Egea Almak İsteyenlere Büyük Fırsat! Bu Kampanya Bir Daha Gelmez Sakın Kaçırmayın…

Fiat Egea Almak İsteyenlere Büyük Fırsat! Bu Kampanya Bir Daha Gelmez Sakın Kaçırmayın…

Otomotiv sektörüne gelen zamlar nedeniyle araba almak artık hayal oldu. Bütün bu imkansızlıklara rağmen uygun kampanyalarla taksitle otomobil alabilirsiniz. Türkiye'de en çok satan otomobil olan Fiat Egea'yı alabilmeniz için aylık taksit ödemelerini haberimizde sizin için derledik.

Günümüz otomotiv sektöründe fiyatlar aldı başını gidiyor. Her gün değişen fiyatlara yetişebilmek artık imkansız bir olay. Bütçeye ve ihtiyaca uygun olarak nitelendirilen Fiat Egea şuan 265 bin TL den başlıyor.
Kişi bütçesini zorlayarak biraz daha iyi bir otomobil almak istediğinde tartışmasız 400 bin TL‘yi gözden çıkarması gerekiyor. İçinde bulunan bu durumdan en karlı bir biçimde çıkmanın yolu nedir?

egea4.jpg

BANKA KREDİSİ İLE HAYALLERİNİZE ULAŞABİLİRSİNİZ

Eğer 150-160 bin TL civarında otomobil sahibi olmak istiyorsanız , alacağınız otomobilin tamirini ve bakımlarını da düşünerek hareket etmelisiniz. Dediğimiz bu fiyatlarda istediğiniz gibi kazasız, değişensiz, düşük kilometreye sahip olan iyi bir otomobil bulmak için bir hayli zaman ve emek vermelisiniz.
Yapılan ÖTV indirimiyle birlikte, ihtiyacınız dahilinde banka kredisi kullanıp hayalinizdeki sıfır otomobile ulaşmanız artık kolay…

ege-1.jpg

Şöyle bir düşününce yukarıda yazdığımız gibi 150 bin TL bandında ikinci el masraf çıkartan bir otomobil alıp masraf yapana kadar gidip Fiat Egea marka hem de sıfır model otomotiv almak insanın kulağına hoş geliyor.

İşte fiyat konusunda neler yapmanız gerekenler…

Geçmiş yıllara baktığımızda banka kredi faizleri oldukça yüksekti. Şuan o fiyatlara göre düşük. Elinizdeki parayı hesaplayıp, ihtiyacınız olan geri kalan parayı banka kredisi çekerek sevdiğiniz otomobili alabilirsiniz.

Şimdi oturup, şöyle bir hesap yapalım. Kişinin bütçesi 160 bin TL olarak düşünürsek, bankaya gidip 100 bin Tl’lik araç kredisi çekerse ihtiyacı olan otomobile sahip olabilir.

egea-ic-1.jpg

NİSAN'DA BU FIRSATI BULAMAYİBİLİRSİNİZ

Bankadan kullanılan araç kredisini 48 ay olarak ödemeyi planlarsak, aylık ödememiz gereken para da bizi zorlamayacak şekilde asgari ücrete yapılan son zamla birlikte makul bir fiyata geliyor.
Buraya kadar yazdığımız Fiat Egea‘nın mart ayına özel yapılan kampanyasıydı. Son gelen zamları baz alırsak nisan ayında bu fiyatlara bulamayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun bizden söylemesi…

İŞTE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

SEDAN

Egea Easy... 265 bin 900

Egea Urban... 307 bin 900

Egea Lounge... 332 bin 900

CROSS

Egea Cross Street... 315 bin 900

Egea Cross Urban... 332 bin 900

Egea Cross Loungue... 380 bin 900

Egea Cross Wagon 451 bin 900

HATCHBACK

Egea Hatchback Street... 305 bin 900

Egea Hatchback Urban... 322 bin 900

STATİON WAGON

Egea Station Wagon Street.. 429 bin 900

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN