Gram altın zinciri kırdı! İslam Memiş "Göreceksiniz" dedi bombayı patlattı

Gram altın zinciri kırdı! İslam Memiş "Göreceksiniz" dedi bombayı patlattı

İslam Memiş, Ekim'de patlayan gram altın fiyatının Kasım ayında patlayacağını belirterek yatırımcı için kritik değerlendirmeleri yaptı. Son dönemlerde büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Memiş, 3 aylık süreci tek tek anlattı. Bakın altının son durumu ne olacak?

Ekim ayına yükselişle giren döviz ve emtialar hızla yükselişe geçti. Gram altın 1020 seviyelerini görürken dolar 19 liraya dayandı. İslam Memiş'ten yükseliş için değerlendirmeler geldi. Son 3 aya dikkat çeken Memiş, "Göreceksiniz" diyerek yeni açıklamalarda bulundu.

altin-2017de-duser-mi-yukselir-mi-810x348.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN "GÖRECEKSİNİZ" UYARISI

Gram altın 997 lira seviyesinden hızla 1020 seviyesine çıktı. İslam Memiş ise bunu tepki yükselişi olarak değerlendirerek, "Altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan hızlı yükselişler sadece tepki yükselişiydi. Asıl problemleri satın almadı. Kısa vadede kâr satışları gelecektir, gelmeli de. Ancak Ekim’de başlayan yükselişin ilk rekorunu Kasım’ın ortasında göreceğiz" yorumunu yaptı.

EKİM VE KASIM'DA ALTIN SEVİNDİRECEK

Ekim ve Kasım ayına dikkat çeken Memiş, "Ekim başlangıç, Kasım hasat zamanı. Piyasaları takip eden herkes şunu çok iyi biliyor “Bu kadar büyük problemlere rağmen altın, gümüş ve kripto paraları bilerek ve isteyerek baskıladılar” Yani, ucuzdan topladılar." yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN