Gram altında rekor tahmin: Böylesi hiç duyulmamıştı! Selçuk Geçer'in beklentileri şoke etti

Gram altında rekor tahmin: Böylesi hiç duyulmamıştı! Selçuk Geçer'in beklentileri şoke etti

Ekonomist Selçuk Geçer'in gram altın tahmini, duyanları şaşırttı. İsabetli tahminleriyle yakından takip edilen isim, gram altın fiyatının ulaşacağı rekor seviyeyi açıkladı. İşte, Selçuk Geçer altın yorumları...

Altın fiyatlarının seçim sonrasında artış gösterebileceğini öne süren ekonomist Selçuk Geçer, gram altın için 6 bin TL uyarısı yaptı.

SELÇUK GEÇER ALTIN YORUMLARI

Halk TV'de yer alan habere göre, Selçuk Geçer, altın fiyatlarının seçimden sonra artış gösterebileceğini belirtti. Özellikle seçimin yanı sıra İran ve ABD arasındaki gerginliğin savaş halini alması halinde altına olan talebin daha da artabileceği tahmin ediliyor. Bu noktada enflasyon ciddi bir şekilde etkileyip, altın fiyatları artış gösterebilir.

Selçuk Geçer, 2 bin dolarlık ons altın fiyatlarının önümüzdeki süreç içerisinde 3 bin ya da 3 bin 500 dolar civarına çıkabileceğini, 2024 yılının ortalarından sonra altın fiyatlarının çıkabileceği söyledi.

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMLARI

Yurt'ta yer alan habere göre, yatırımcıların takip ettiği bir diğer isim finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, fiyatlara ilişkin yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi:

"Ons altında gördüğümüz geri çekilmeleri gram altın tarafında hissetmeyeceğiz. Çünkü dolar gram altını tutmaya devam ediyor. Altın gram için bir sonraki etapta beklentimiz 2 bin 90 TL, yılın ilk çeyreğinde mart sonunda 2 bin 150 TL, yaz aylarında 2 bin 500 TL - 2 bin 700 TL. Yılın sonunda 3 bin TL seviyesi. Radarımızda bu fiyatlar var. Uzun vadeli olarak bu fiyatları beklemeye devam ediyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN