Halkbank rekora koşuyor! Güncel promosyon ödemelerini paylaştı, vatandaşa bayram erken geldi!

Halkbank rekora koşuyor! Güncel promosyon ödemelerini paylaştı, vatandaşa bayram erken geldi!

Promosyonlarında ödemelerinde yapılan güncelleme devam ediyor. Her ay yaşanan güncellemeler ile birlikte vatandaşların ilgisini çekmeye çalışan bankalardan yeni güncellemeler gelmeye başladı. Halkbank tarafından her ay açıklanan promosyon ödemeleri nisan ayı için de açıkladı. Güncellenen promosyon ödemeleri ise vatandaşların dikkatini çekti. İşte Halkbank güncel promosyon rakamları...

HALKBANK'TAN REKOR PROMOSYON!

Promosyon ödemelerinde yaşanan güncelleme tüm hızıyla devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve en düşük emekli maaşı güncellemesi ile birlikte güncellenen emekli promosyon ödemeleri gündemde yer aldı.

2022 yılının sonlarına doğru büyük bir rekabete imza atan promosyonları 2023 yılında da tüm hızıyla devam ediyor. Emekliliklere dair yaşanan gelişmeler sonucunda promosyon miktarları da güncellenirken çalışanlara verilen promosyon da unutulmadı. En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükselmesiyle birlikte otomatik olarak promosyon ödemelerinde de artış yaşandı.

Emekli vatandaşların ve çalışanların promosyon alacağı bankayı seçerken genellikler verdiği promosyon miktarına göre tercih ediliyor. Çalışanlarda ise durum tamamen farklı bir hal alıyor. Çalışan vatandaşlar mutabakata vardığı banka ile anlaşmaya gidiliyor.

fzqyvlmxkaa0rvt.jpg

HALKBANK'TAN YENİ PROMOSYON AÇIKLANDI!

Çalışan promosyon ödemeleri de 2022 senesi itibariyle gündemde yer almaya devam ediyor. 2023 yılında da devam eden güncellemelerde yeni bir rekor promosyon ödemesi açıklandı. Halkbank tarafından yapılacak olan çalışan promosyon ödemesi 41 bin 350 TL olarak açıklandı.

Bakanlıklar, belediyeler, sendikalar, üniversiteler ve birçok kurumun maaş alma imzalarını yenileme vaktinin geldiğini bildirmişti. MEM promosyon anlaşmaları ile birlikte 2023 yılının nisan ayında güncellemeler yapıldı. Yapılan güncelleme sonrasında İstanbul Üniversitesi Promosyon açıklamasında bulundu.

1669712419430.jpg

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ PROMOSYON ANLAŞMASI!

İstanbul Üniversitesi tarafından yapılan açıklama ile birlikte promosyon detayları paylaşıldı. Uzun sürelerdir Halkbank ile çalışan İstanbul Üniversitesi, İş Bankası ile Halkbank arasında gidip geliyor. Fiyat farkı ile eski anlaşması olan banka ile tekrardan anlaşma sağladı.

Belirtilen kapsamda Halk Bankası İstanbul Üniversitesi çalışanlarına 41 bin 350 TL promosyon ödemesi yapacak. Promosyon ödemesi 4 yıl boyunca aylık ekstra 861 TL ödeme ile sağlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN