Hem araba hem ev! Bunu alan evini sırtına almış oluyor: Shantigo en yeni modelini tanıttı

Hem araba hem ev! Bunu alan evini sırtına almış oluyor: Shantigo en yeni modelini tanıttı

Karavan tutkunlarının heyecanla beklediği SG3 modeli piyasaya sürüldü! Bunu alan ev almaya ihtiyaç duymuyor! Tam evini sırtına alıp gezmek isteyen gezginlere göre! Shantigo en yeni modelini tanıttı, hem araba hem ev...

Pandemi döneminde iyice artmaya başlayan karavan tutkusu hala artmaya devam ediyor. Bu artan talebe cevap veren Türkiye'nin önde gelen karavan üreticisi Shantigo, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak özelliklerle donatılmış en yeni modeli SG3'ü piyasaya sürdü. Karavan severlerin uzun zamandır beklediği bu tanıtım etkinliği, büyük ilgi gördü.

DOĞA TUTKUNLARI İÇİN TASARLANDI

Shantigo - SG3

Karavan tatili, doğayı sevenlerin ve özgürlüklerine düşkün gezginlerin vazgeçilmezi haline gelmiş durumda. Bu tarz tatiller, doğayla iç içe olmayı ve maceraya atılmayı sevenler için ideal bir seçenek sunuyor. Shantigo'nun yeni modeli SG3, bu doğa tutkunları için özel olarak tasarlandı.

VIP KONFORU

Shantigo - SG3

SG3, konfor ve teknolojiyi bir araya getirerek kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. VIP konforunu ve karavan deneyiminin özgürlüğünü bir araya getiren bu model, hızlı ve kompakt yapısıyla da dikkat çekiyor. Dört kişilik konforlu yatak ve geniş iç mekan düzenlemesiyle seyahat keyfini artıran SG3, pratik depolama alanları ve estetik tasarım detaylarıyla da göz dolduruyor.

Shantigo - SG3

Shantigo Karavan, yeni modeli SG3 için 21 Mart'tan itibaren test sürüşlerine başlama kararı aldı. Şirket yetkilileri, karavan severlerin bu heyecan verici deneyimi yaşamak için Shantigo Karavan web sitesi üzerinden kayıt yaptırabileceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN