Herkese anında 100 TL, emeklilere 1750 TL ödeme! İşte başvuru sayfası

Herkese anında 100 TL, emeklilere 1750 TL ödeme! İşte başvuru sayfası

Müşteri yarışına giren bankalar, cazip kampanyalarla karşılıksız ve anında ödeme yapıyor. Yapı Kredi'nin hayata geçirdiği son kampanyayla banka müşterileri, World Mobil uygulamasına dahil ettiği her arkadaşı için 100 TL'ye kadar ödeme alabiliyor. Öte yandan emekli maaşını taşıyan vatandaşlara 1750 TL promosyon veriliyor. İşte, Yapı Kredi güncel kampanyalar...

Türkiye'nin en köklü özel bankalarından biri olan Yapı Kredi, yıl sonuna kadar sunduğu kampanyalarla hem müşteri sayısını artırmak ve mobil uygulama kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyor. İnternet üzerinden katılım sağlanabilen kampanya için şubeye gitmeye gerek kalmadan anında ücret ödemesi alınabiliyor.

YAPI KREDİ'DEN HERKESE ANINDA 100 TL ÖDEME

World Mobil kampanyası, birkaç basit adımdan oluşuyor ve banka müşterisi olan herkese 100 TL ödüyor. 1-30 Eylül 2021 günlerinde geçerli olan kampanyaya katılmak için, Yapı Kredi'nin World Mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirmek gerekiyor.

World Mobil uygulamasından World Mobil'li olmasını istediğiniz arkadaşlarınıza davet göndererek onların World Mobil'li olmaları durumunda anında ödeme alabilirsiniz. World Mobil'i indirdikten sonra giriş yapan her arkadaşınız için kişi başı 10 TL, toplamda 100 TL alabilirsiniz.

YAPI KREDİ ANINDA 100 TL BAŞVURU EKRANI

465684.jpg

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Bankalar, emekli vatandaşların emekli maaşlarını kendi bankalarından almaları için adeta yarışa girmiş durumda. Yapı Kredi, maaşını taşıyan emeklilere 1750 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

Yapı Kredi Bankası'ndan son 6 ay içerisinde emekli maaşı almış kişiler, mevcut emekli maaş müşterisi olan veya emekli maaşını taşımak için başvurusu bulunan müşteriler kampanya kapsamında emekli yakınlarını referans gösterebilir.

31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli olacak kampanyayla Yapı Kredi Bankası müşterileri SGK (SSK-Bağkur-Emekli Sandığı) maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılabilirler.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Öte yandan Yapı Kredi Bankası müşterileri, SGK maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. Yapı Kredi Mobil üzerinden yapılan başvurularda sadece referans verilen emekliye onay SMS'i gönderilecek.

Referans verilen emeklilerin kendilerine gönderilecek olan SMS sonrasında UYGUN yazıp 4470'e göndermeleri durumunda kampanya katılım izinleri alınacak. Referans verilen emeklilerin kampanya katılım izinlerini 10 gün içinde iletmemeleri halinde müşteriler kampanyadan faydalanamayacak.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN