Emeklilere özel 50 bin TL nakit kredi anında hesaba yatıyor! Kimlik kartı yeterli

Emeklilere özel 50 bin TL nakit kredi anında hesaba yatıyor! Kimlik kartı yeterli

Kamu bankalarının yanı sıra bazı özel bankalar, emekli vatandaşlar için ihtiyaç kredisi kolaylığı sağlıyor. Sadece kimlik kartlarıyla banka şubelerine başvuruda bulunan emekliler, 50 bin TL 'ye kadar ihtiyaç kredisi alabiliyor. İşte, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Denizbank, TEB emekli ihtiyaç kredisi başvuru sayfası...

Yaklaşık 2 yıldır devam eden koronavirüs salgını nedeniyle nakit para ihtiyacı çeken emekli vatandaşlar için bankalardan kredi kolaylığı yapıldı. Emekli maaşını aldıkları bankalardan kredi başvurusu yapabilen emekliler, sadece kimlik kartlarıyla anında 50 bin TL ihtiyaç kredisi çekebilir.

EMEKLİLERE ÖZEL 50 BİN TL KREDİ NASIL ALINIR?

Emekli olan kişiler kredi başvurusu yapacakları zaman bankaların kredi kampanyalarından yararlanarak hızlı bir şekilde kredilerini kullanabiliyor. Emekli olan kişilerin kredi notu düşük olsa bile bazı bankalar üzerinden sadece kimliklerini verip kredilerini alabiliyor. Kredi kullanabilmek için bankanın istediği şart, bankaya maaş taşıma işleminin yapılması.

Emekli vatandaşlar, kimliklerini kredi alacakları bankaya verdikten sonra maaş taşıma işlemlerini yaparak hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. Emekli olan kişiler bu şartlara uygun olmaları durumunda 36 ay vade ile bir ihtiyaç kredisi kullanabilir.

ihtiyac-kredisi.jpg

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Bankası, emeklilere 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriyor.
Devlet bankası olan Ziraat Bankası aynı zamanda 'emekli bankası' olarak da biliniyor.

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan müşteriler kredi notu düşük olsa bile ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Kredi başvurusu yapacak kişiler en yakın banka şubesine giderek, kredileri için kimlikle başvuru yapabiliyor. Kredi başvuru sonrasında banka, ne kadar miktar krediye onay vereceğini hızlı bir şekilde yanıtlıyor. Kredi sonucu onaylı olan kişilerde hemen kimlikleri ile birlikte bu krediyi kullanabiliyor.

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı almıyorsanız maaşınızın taşıma işlemleri sonrasında kredinizi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası 36 ay vadeye kadar verdiği bu krediler de ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yapıyor. Size en yakın banka şubesinden işlemi yapabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU EKRANI

kapak-045029.jpg

DENİZBANK EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

50 bin TL emekli kredisi almak isteyen kişiler 3 ay ertelemeli olarak kredilerin hızlı bir şekilde kullanabilir. Kredi kullanacak emeklilerin şartlara uygun olmaları durumunda kredi onayı alabilecekleri bir kampanya bulunuyor.

En yakın Denizbank şubesine kimliğiniz ile birlikte gittiğinizde, emekli kredisine başvuru yaparak ne kadar onay alacağınızı da öğrenebilirsiniz. Bazı durumlarda banka 50 bin TL üzerinde işlem yapıyor.

Denizbank üzerinden başvuru yaptığınız bu kredileri kullanabilmeniz için emekli maaşınızı Denizbank'a taşımanız şartı olduğunu belirtelim. Bu şartlara uygunsanız size en yakın DenizBank şubesine giderek işleminizi hemen başlatmanız mümkün.

DENİZBANK EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU SAYFASI

5ba8d6f40f2543216897b884.jpg

TEB 50 BİN TL EMEKLİ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Özel banka olan TEB Bankası da 50 bin TL emekli kredisi veriyor. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vade ile verilen bu krediler, emekli olan kişilerin emekli maaşlarını bu bankaya taşımaları şartıyla hesaplara yatırılıyor. Emekli olan kişiler ayrıca diğer bankalarda olan borçlarını da bu emekli kredisi ile birlikte kapatabilir ve krediyi kullanabilir.

En yakın TEB Bankası şubesine giderek maaş taşımalı olarak 50 bin TL emeklilik kredisini sadece kimliğinizi verip alabilirsiniz. Kredilerde sizin kredi notunuza göre de faiz oranı uygulanır. Yüksek kredi notu olan kişiler daha yüksek limitli krediler kullanabilir.

TEB EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU EKRANI

yapi-kredi-1.png

VAKIFBANK EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURUSU

VakıfBank emekli kredisi başvurusu yapacak olan kişiler şartlara uygun olmaları durumunda kredilerini en yakın banka şubesinden kullanabilir. Bunun için emekli maaşının Vakıfbank'a taşınması gerekiyor. Eğer Vakıfbank üzerinden bir emekli maaşınız yoksa bankaya giderek emekli maaşınızı bu bankaya taşımanızı istediğinizi ve bunun karşılığında da kredi almak istediğinizi söylerseniz, Vakıfbank bireysel müşteri temsilcisi sizlere yardımcı olacaktır.

Kredi başvurusu yapan kişiler maaşlarının 22 katına kadar Vakıfbank üzerinden emekli kredisi kullanabiliyor. Kredi aldığınızda 36 ay vadeye kadar işlem yapabilir ve ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yapabilirsiniz. Ayrıca kredi taksitlerinizi 2 ayda bir 3 ayda bir ödeyebilir isterseniz de artan veya azalan taksit ödemelerini kendini oluşturabilirsiniz.

Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler ise banka şubelerine gitmeden internet bankacılığını kullanarak kredi başvurusunda bulunabiliyor. Mobil uygulama üzerinden 9 bin TL'ye kadar hızlı kredi, 90 bin TL'ye kadar da ihtiyaç kredisi başvurusu emekli olan kişiler yapabilir. Onaylanan krediler anında Vakıfbank emekli hesabınıza yatacaktır. Bu krediyi daha sonra banka şubesinden çekebilir veya kartınız ile harcama yaparak kullanabilirsiniz.

VAKIFBANK EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN