Heyecan verici haber: Dünyanın ilk EREV kamyoneti artık yollarda: Şaşırtan fiyat

Heyecan verici haber: Dünyanın ilk EREV kamyoneti artık yollarda: Şaşırtan fiyat

Dünyanın ilk EREV kamyoneti artık yollarda! Heyecan verici haber olarak karşımıza çıktı! Fiyatı ise bir hayli şaşırtıcı...

Dünyanın dört bir yanından otomobil severler, işte size heyecan verici bir haber! Changan, piyasaya sürdüğü Hunter kamyoneti ile otomobil dünyasında yeni bir sayfa açıyor. Bu araç, dünyanın ilk genişletilmiş menzilli EV (EREV) kamyoneti olarak tanıtıldı. İlk kez geçen yıl Guangzhou Otomobil Fuarı'nda gözler önüne serilen bu yenilikçi araç, şimdi 19.450 dolardan (608.535 TL) başlayan ve 31.150 dolara (975.495 TL) kadar ulaşan fiyatlarla 8 farklı versiyonuyla satışa sunuluyor.

CHANGAN HUNTER EREV KAMYONET ÖZELLİKLERİ

whatsapp-image-2024-03-02-at-13-55-37.jpeg

Hunter kamyoneti, tek ve çift motorlu versiyonlarıyla dikkat çekiyor. Tek motorlu versiyonlar 130 kW güç sunarken, dört tekerlekten çekişli çift motorlu versiyonlar ekstra bir 70 kW elektrik motoru ekliyor. Tüm modeller, 180 km saf elektrik menzili ve 1.031 km toplam menzili destekleyen 31,18 kWh lityum demir fosfat pil takımını kullanıyor. Menzil genişleticisi olarak, 140 kW güç üretebilen 2,0T JL486ZQ6 motorundan güç alıyor.

Ancak, bu kamyonetin en çarpıcı yanı, standart ve oldukça fonksiyonel görünümünün yanı sıra, çizilmeye ve korozyona dayanıklı yük yatağı ve 3,3 kW'a kadar güç sağlayan standart bir elektrik deşarj ünitesi gibi detaylarla dolu olması. Ayrıca, 495 kg gibi düşük bir yük kapasitesine sahip olması, bazı kullanıcılar için dezavantaj olabilir.

whatsapp-image-2024-03-02-at-13-55-38.jpeg

Hunter'ın iç mekanı da modern teknolojilerle donatılmış durumda. 7,5 inç gösterge paneli ve 12 inç bilgi-eğlence ünitesi içeren çift ekranlı bir ünite, aracı sürüş deneyimi açısından son derece cazip kılıyor. Araç, konfor ve teknolojiyi bir arada sunuyor: hız sabitleyici, navigasyon, otomatik silecekler, ses kontrolü ve daha birçok özellik...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN