İçecek şirketine büyük şok!

İçecek şirketine büyük şok!

Rekabet Kurumu'nun resmi web sitesinde bugün yayımlanan açıklamaya göre, DyDo Drinco Turkey İçecek Satış ve Pazarlama A.Ş.'ye soruşturma açıldığı bildirildi. Yapılan açıklamada soruşturmaya neden olan bulguların ciddi ve yeterli olduğu belirtildi.

DyDo Drinco Turkey İçecek Satış ve Pazarlama A.Ş.’ye soruşturma açtığını duyuran Rekabet Kurumu, ön araştırmada elde edilen belge ve bilgilerin 13 Ocak tarihinde müzakere edildiğini bildirdi.

DYDO DRINCO TURKEY'E SORUŞTURMA

Rekabet Kurumu'ndan yapılan açıklamada, "DyDo Drinco Turkey İçecek Satış ve Pazarlama A.Ş.’nin 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal ettiği iddiası üzerine yürütülen ön araştırma Rekabet Kurulunca karara bağlandı. Ön araştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri 13.01.2022 tarihli toplantısında müzakere eden Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak; 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediğinin tespitine yönelik olarak; DyDo Drinco Turkey İçecek Satış ve Pazarlama A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına, 22-03/27-M sayı ile karar verdi" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN