İş Bankası kafa karışıklığına son noktayı koydu! Promosyon ödemelerinde yeni dönem! İş Bankası’ndan rekor artış geldi

İş Bankası kafa karışıklığına son noktayı koydu! Promosyon ödemelerinde yeni dönem! İş Bankası’ndan rekor artış geldi

Son aylarda sık sık gündemde yer alan promosyon ödemeleri için yeni kampanyalar açıklanmaya devam ediyor. Bankalar promosyon tutarları açıklarken vatandaşlarında akılı karışıyor. İş Bankası yeni güncelleme ile kafa karışıklığına son verdi.İş Bankası 22 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. İşte kampanya hakkındaki yeni detaylar…

Promosyon ödemeleri hakkında araştırmalar devam ederken son noktayı İş Bankası koydu.Bankalar arasında yaşanan promosyon rekabeti vatandaşlarında aklını karıştırıyor.3 yıl bankada kalma sözü veren kişiler promosyon ödemesinden yararlanabilmektedir. Ortalık kızışırken İş Bankası diğer bankaları solladı geçti. İşte kampanya hakkındaki yeni detaylar…

İŞ BANKASI SON NOKTAYI KOYDU

Ekim ayında başlayan promosyon ödemeleri Kasım ayında da devam ediyor. Başvuru süreci devam ederken 3 yıl bankada kalma sözü veren kişiler promosyon kampanyasından yararlanabiliyor. OMCO arasında yapılan anlaşma ile birlikte büyük rakamlar ortaya çıktı. Çalışanlara 22.000 TL promosyon ödemesi yapılacak. Deneme aşamasında olan çalışanlar da kadroya geçenlerde promosyon ödemelerinden yararlanabilecek. 22.000 TL olarak yapılacak ödeme her çalışanın hesabına tek seferlik olarak yatırılıyor.

İş Bankası Promosyon

İŞ BANKASI PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Promosyon ödemelerinden yararlanmak için vatandaşların İşCep veya internet şubesi üzerinden maaş taşıma işlemlerini yapması gerekiyor. Promosyon ödemesi için maaş taşıma işlemleri şu şekilde yapılmaktadır:

İşCep > Başvurular>Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İşCep > Başvurular>Emekli Maaş İşlemleri>Promosyon Başvurusu

İnternet Şubesi>Başvuru-Ürünler>Emekli Maaş İşlemleri>Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İnternet Şubesi>Başvuru-Ürünler>Emekli Maaş İşlemleri>Promosyon Başvurusu

İŞ BANKASI NE KADAR PROMOSYON VERECEK?

İş Bankası tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yeni promosyon tutarları belli oldu. Herkesin merak ettiği promosyon tutarları şu şekildedir:

3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) maaş alan kişiler 4.500TL

3.500TL-7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında maaş alan kişiler 5.250TL

7.500TL-10.000TL (10.000 TL hariç) arasında maaş alan kişiler 6.750TL

10.000TL ve daha fazla maaş alan kişiler 7.500TL ödeme alabilecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN