İslam Memiş yatırımcıyı o 2 gün hakkında uyardı! Yatırımcıyı titreten hamle: Gram altın, bitcoin, dolar için dikkat!

İslam Memiş yatırımcıyı o 2 gün hakkında uyardı! Yatırımcıyı titreten hamle: Gram altın, bitcoin, dolar için dikkat!

İsabetli tahminleriyle bilinen ünlü ekonomist İslam Memiş tüm yatırımcılara uyarılarda bulundu. Uyarılarda bulunan uzman isim bu hafta gelecek olan veri akışlarına dikkat çekti. Gram altın, dolar, Bitcoin ve gümüş gibi yatarım araçlarındaki yaşabilecek gelişmeleri aktardı. Kahin olarak nitelendirilen İslam Memiş tek tek açıkladı. İşte tüm detaylar...

İSLAM MEMİŞ UYARDI

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ile birlikte bankalar tarafından üst üste gelen iflas haberleri sonucunda uzman isimlerden açıklamalar gelmeye başladı. Yaşanan iflas ile birlikte piyasalarda karışıklık yaşanırken dolar endeksi gerileme kaydetti.

Bu durumda ise en başta altın olmak üzere birçok imtia da yükseliş meydana geldi. Bu durumda ise yatırımcının ilgi ve odağı 20 Mart haftasına yöneldi. Yatırımcıların kafasında soru işareti olarak yer alan "Büyük çıkış devam edecek mi? Dolar yeniden atağa geçip rakiplerini yerle bir edecek mi?" gibi sorular dikkat çekti.

Piyasada meydana gelen olaylar ile birlikte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ilgi ve alakanın merkez bankaları tarafından alınacak olan faiz kararına yöneltildiğinin altını çizdi.

1-soxr.webp

YATIRIMCILAR O 2 GÜNE DİKKAT ETSİN

20 Mart haftası ile birlikte İngiltere ve Türkiye'nin dahil olduğu ve FED faiz kararlarına dair açıklamalarda bulunacak. Faiz kararları yanı sıra euro bölgelerinde yapılacak olan konuşmalar ise gidişatı yakından ilgilendirecek.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklamaya göre çarşamba ve perşembe gününe yatırımcıların hazırlıklı olması gerektiğine vurgu yaptı. Piyasaya büyük bir etkisi olacağı söylenilen bu kararların özellikle perşembe günü itibariyle farklılıklar yaşanmasına sebebiyet vereceğini belirtti.

uketn-1641206852-9426.webp

DOLAR, GÜMÜŞ, ALTIN VE BİTCOİN YORUMU GELDİ

  • Dolar fiyatlarında çarşamba ya da perşembe günü bambaşka bir gün olabileceğini belirten uzman isim yazısında doların 18,90 TL ile 19,05 aralığının takip edilmesi gerektiğini vurguladı.
  • Gram gümüşün haziran ayı ile birlikte 20 lira tahminini belirten uzman isim ONS gümüş için 25 ile 26 dolar arasında olmasını beklediğini vurguladı.
  • Gram altın fiyatları hakkında ise eski tahmini yeniden gündeme süren İslam Memiş 1.450 TL ile 1.550 TL aralığının takip edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. ONS altın için yıl sonu tahmini ise 2.350 dolar olarak açıklandı.
  • Bitcoin hakkındaki yazısında ise en dikkat çeken yatırım araçlarından birisi olduğuna vurgu yaparak 28 bin 600 doların üzerinde olmaya çalışacağını belirtti. Destek seviyesinin ise 25 bin 500 dolar olduğunu duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN