İslam Memiş yatırımcıyı uyardı! Gram altın için son şans... net tarih verdi!

İslam Memiş yatırımcıyı uyardı! Gram altın için son şans... net tarih verdi!

Altın fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar üzerine yatırımcılar ne yapacağını bilemez oldu. Uzman isimler tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte yatırımcılar kendilerine yeni bir yol çiziyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından da açıklama geldi. Gram altın, dolar, euro ve gümüş için yeni değerlendirmede bulundu. Gram altın için "Bir şans daha" çağrısı yaparak tarih verdi. İşte tüm detaylar...

YATIRIMCILAR BU ŞANSI KAÇIRMASIN

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın, euro, dolar ve gümüş yatırımcılarını ilgilendiren açıklama geldi. Uzman isim tarafından gelen açıklama ile birlikte yeni öngörülerde bulundu. Daha öncesinde birçok kez isabetli tahminlerde bulunan uzman isim net tarih verdi.

Dolar, altın, gümüş ve euro yatırımına dair açıklamalarda bulunurken gram altın için ise "Son bir şans" uyarısında bulundu. Altın yatırımcılarına net tarih vererek tahminlerini paylaştı.

TV100'deki yazısında yatırımcılar için önemli detaylardan bahseden uzman isim piyasaların bu hafta izleyeceği verileri tek tek sıraladı. Yeni hafta ile birlikte piyasada büyük bir yoğunluk olacağını belirten uzman isim ekonomi gündemini beklediğinin altını çizdi.

2432386-1200x627

BORSA VE DÖVİZ AÇIKLAMASI

Öncelikle borsa ve döviz kurları hakkında konuşan uzman isim BİST 100 endeksi hakkındaki tahminlerini açıkladı. Haftayı 5 bin 384'te kapatan endeks hakkında açıklamalar yapan uzman banka hisselerini yakından takip etmesi gerektiğini belirtti. Dolar endekisinin haftayı 1.0637 seviyesinden tamamlamasını ifade eden uzman hedefini 1,15 olarak belirledi.

Endeksin 1.05 seviyesinin dip seviyesi olarak görürken 1.0550 ile 1,07 aralığını takibe alacağını ifade etti. Haftayı 104,63 seviyesinden tamamlayan endeksin 103,20 seviyesine kadar geri çekilmesini takip edeceğini de belirtti.

2a7e3d69a3a73f51a9ab-t8yh

GRAM ALTIN İÇİN SON ŞANS

Altın ve gümüş yorumlarında da bulunan uzman isim İslam Memiş gümüşün çok ucuz olduğu bilgisini paylaştı. Gümüş orta ve uzun vadede belirtilen değerin oldukça altında olduğunu da ifade etti. 23 dolar seviyesini kırmasıyla birlikte yükselişe başlayacağını belirtti. Altın fiyatları hakkında ise geçtiğimiz hafta itibariyle artan ONS altın ve gram altın fiyatlarında yaşanan yükselişin yatırımcıları endişelendirmemesi ve üzülmemesi gerektiğini vurguladı.

Alım fırsatının tekrardan geleceğini öngören uzman isim düşüşlerin aldatmaca ve kalıcı olmayacağını daha öncesinde söylemişti. Salı günü itibariyle kar satışlarının başlayacağı bilgisini verdi. Gram altın, ONS altın tarafından olumsuz etkilenebileceğini belirterek alamayan yatırımcılara son fırsat müjdesini verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN