İşte Renault'un en ucuz elektriklisi! İlk görüntüler sızdı... Bu araba şebekeye de elektrik veriyor

İşte Renault'un en ucuz elektriklisi! İlk görüntüler sızdı... Bu araba şebekeye de elektrik veriyor

Renault'un en ucuz elektrikli otomobilinin ilk görüntüleri ortaya çıktı! Bu araba, şebekeye bile elektrik veriyor! O tarihte Türkiye'ye gelecek...

Fransız otomotiv devi Renault'nun merakla beklenen elektrikli modeli Renault 5'in ilk görüntüleri ortaya çıktı. Firma, bu kompakt hatchback modelini, 40 ve 52 kWh batarya seçenekleri ile donatarak, WLTP menzilinde 400 kilometreye kadar bir performans vaat ediyor.

2024 YILININ SONUNDA TÜRKİYE'YE GELMESİ BEKLENİYOR

renault-5-fiyati-1.png

Renault 5 E-Tech, Fransa'daki Douai fabrikasında üretilecek ve 26 Şubat 2024'te Cenevre Otomobil Fuarı'nda resmi olarak tanıtılacak. İlk teslimatlar ise 2024 sonbaharında Almanya ve Fransa'da başlayacak. Ancak, Türkiye pazarına gelmesi muhtemelen 2024 sonunu ve hatta 2025'i bulabilir.

ŞEBEKEYE ELEKTRİK SATIŞI YAPABİLECEK

renault-5-fiyati-2.png

3,9 metrelik boyutlarıyla B segmentine hitap eden bu elektrikli hatchback model, V2G (Vehicle-to-Grid) desteği sayesinde şebekeye enerji satma özelliği sunacak.

BAŞLANGIÇ FİYATI BELİRLENDİ

renault-5-fiyati.jpg​​​​​​​

Firma, Renault 5 E-Tech modeli için başlangıç fiyatını 25 bin euro olarak belirledi. Şık tasarımı, ileri teknolojisi ve aynı zamanda çevre dostu özelliklerinin yanı sıra, rekabetçi fiyatıyla dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN