Kasım'da rekor tazeleyen Bitcoin, Aralık'ta büyük düşüşe geçti

Kasım'da rekor tazeleyen Bitcoin, Aralık'ta büyük düşüşe geçti

Kripto para piyasasında, son zamanların en sert düşüşü yaşandı. Aralık ayında yüzde 15'ten fazla değer kaybeden Bitcoin, 7 ayın en büyük düşüşü ile kötü aylık performansına doğru ilerliyor.

Bitcoin, Aralık ayında yüzde 15’ten fazla değer kaybetti. Aynı zamanda 200 günlük hareketli ortalamasının sınırında bulunan Bitcoin, salı günü yüzde 6’dan fazla düşüş kaydetti. En büyük ikinci kripto para olan Ether de 3 bin 800 dolar sınırında bulunurken Bloomberg Galaxy Kripto Para Endeksi yüzde 7 civarında geriledi.

REKOR TAZELEYEN BİTCOİN ŞİMDİ İSE BÜYÜK DÜŞÜŞE DOĞRU İLERLİYOR

Bitcoin Mayıs ayını yüzde 35 düşüş ile kapattıktan sonra Temmuz’da 29 bin 307 dolara kadar gerilemişti. Sonrasında yeniden yükselişe geçen en büyük kripto para, Eylül’de Temmuzdaki dibinden yüzde 70 yükseliş kaydederek 52 bin doların üzerine çıkmıştı. Kasım ayında 68 bin 900 doların üzerine tırmanarak rekor tazeleyen Bitcoin, sonrasında düşüş trendine girmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN