Kiradan ucuz taksitle ev sahibi olmak mümkün! O ilde yaşayanlara TOKİ müjdesi: Ayda 4 bin TL ile...

Kiradan ucuz taksitle ev sahibi olmak mümkün! O ilde yaşayanlara TOKİ müjdesi: Ayda 4 bin TL ile...

TOKİ, 19 Haziran-23 Haziran tarihleri arasında başvuruları almak üzere evleri 4.472 TL taksitle satışa sunacak. Tüm detaylar haberimizde...

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), alt gelir grubuna giren vatandaşlar için ülke genelinde konut inşaatlarına devam ediyor. İstanbul, Antalya, İzmir, Kayseri, Ankara, Adana, Mersin, Malatya, Hatay, Kahramanmaraş, Denizli gibi 81 ilde, asgari ücret seviyelerinde maaş alan vatandaşların ev sahibi olmasını hedefleyen 1+1 ve 2+1 oda seçenekleriyle toplu konutlar inşa ediliyor.

Bu TOKİ evlerine başvurular 19 Haziran tarihinden itibaren alınacak ve 23 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapanlar, 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak kura çekimine katılacaklar. Kurada ismi çıkanlar, TOKİ'nin 1+1 ve 2+1 dairelerinden birine sahip olma fırsatı elde edecekler.

Bu evleri alabilmek için talep edilen peşinat miktarı, dairelerin büyüklükleri, genel yapı özellikleri ve peşin alımlarda talep edilen tutar gibi tüm detaylar aşağıda belirtilmiştir. Evler aylık 4.472 TL taksitle satışa sunulacak:

DAİRELER İLE İLGİLİ DETAYLAR

1

2

3Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, belirtilen tarihler arasında TOKİ'ye başvuruda bulunabilir ve kurada şanslarını deneyebilirler. Bu imkanlarla ev sahibi olma fırsatı sunan TOKİ konutları, düşük gelirli vatandaşlar için önemli bir çözüm sunmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN