Kızartma sevenler markete koşsun! Bu devirde, bu fiyata ayçiçek yağı bulunmaz: Migros'ta dev indirim başladı

Kızartma sevenler markete koşsun! Bu devirde, bu fiyata ayçiçek yağı bulunmaz: Migros'ta dev indirim başladı

Türkiye'de yer alan ekonomik şartlarda, milyonlarca vatandaş indirim kovalamaya devam ediyor. Migros tarafından duyurulan dev indirim ile birlikte ayçiçek yağları o fiyata satılıyor. Kızartma sevenlerin vazgeçilmezi olan ayçiçek yağı stoğu bitenler, soluğu Migros'ta alıyor. Son zamanların en büyük indirimi paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

Milyonlarca vatandaşın yakından takip ettiği indirimlere yenileri ekleniyor. Türkiye'de yaşanan enflasyon ve ekonomik sıkıntıların ardından, Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş ile market fiyatları uçuşa geçti. Özellikle ayçiçek yağında gelen zamların ardından, marketlerden peş peşe indirimler geliyor.

KIZARTMA SEVENLER STOKLASIN

Ayçiçek yağı fiyatlarına gelen indirim vatandaşı cezbediyor. İndirim listelerinin göz bebeği haline gelen ayçiçek yağında tarihi indirim geldi. Milyonlarca vatandaşın geçim sıkıntısı çektiğin günlerde bu indirim ilaç gibi gelecek.

Migros tarafından başlatılan indirim ile birlikte marketlerde kuyruk oluştu. Müşterilerine sağlıklı ve kaliteli gıda ürünleri sunan Migros, indirimli fiyatlar ile müşterilerin yoğun ilgisini çekiyor. Ayçiçek yağı ihtiyacınızı karşılamak adına bomba gibi bir fırsatı sundu. Kızartma sevenlerin vazgeçilmezi olan ayçiçek yağında, birçok fayda bulunuyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılar ile birlikte vatandaşa destek olmayı hedefleyen Migros'a giden tüketiciler 3'er 5'er ayçiçek yağı alıyor.

622c445aed13441560e1e5a9-001.webp

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

Migros tarafından başlatılan kampanya ile birlikte müşterilere indirim teklifini duyurdu. İndirim listelerinde yer edinen ayçiçek yağı fiyatlarını neredeyse kar etmeden satışa sunuyor. Müşteri dostu ve kaliteli ürünlerin adresi olan Migros, 2 litrelik ayçiçek yağında dev indirime gitti. Migros marketler zincirinde 2 litrelik Migros Ayçiçek Yağı 73 lira 50 kuruşa satılırken, 5 litrelik Migros Ayçiçek Yağı sadece 158 lira 90 kuruşa satılıyor.

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları şu şekilde;

  • Migros Ayçiçek Yağı 2 litre: 73,50 TL
  • Migros Ayçiçek Yağı 5 litre: 158,90 TL
  • Migros Ayçiçek Yağı 1 litre: 39,50 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 5 litre: 199,90 TL
  • Komili Ayçiçek Yağı 5 litre: 199,90 TL
  • Kırlangıç Ayçiçek Yağı 5 litre: 198,90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN