KPSS puanı olanlara müjde! PTT personel alımları başladı: KPSS 65, 70, 75 puanı olan hemen başvursun

KPSS puanı olanlara müjde! PTT personel alımları başladı: KPSS 65, 70, 75 puanı olan hemen başvursun

Türkiye'nin en büyük posta ve kargo şirketi olan PTT, yeni personel alımı için kolları sıvadı. KPSS puanına göre alım yapacak olan PTT, başvuru şartları ve diğer detayları da açıkladı. İşte, PTT personel alımının detayları...

PTT yaptığı açıklamada yeni personel alımı için kolları sıvadığını duyurdu. KPSS puanına göre yapılacak alımlara 65, 70 ve 75 puanı olan herkes başvurabilecek.

Milyonlarca kişinin beklediği alımlar, Eylül ile Ekim ayı arasında yapılacak. KPSS şartı dışında diğer detayları henüz açıklamayan PTT'nin, alımlar ve özel başvuru şartlarıyla ilgili detayları önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

PTT HANGİ KADROLARA ALIM YAPACAK?

PTT'nin yapacağı alımlar; güvenlik görevlisi, posta dağıtıcısı, temizlik görevlisi gibi kadrolara olacak.

yeni-proje.jpg

PTT PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

- T.C vatandaşı olmak

- 18 yaşını tamamlamış olmak ve giriş sınavının düzenlendiği yılın Ocak ayının 1. günü itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- 26.09.2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtiler süreler geçmiş dahi olsa hiçbir suça karışmamış olmak.

PTT'nin yeni alımlarına başvurmak isteyen adayların PTT resmi web sitesi üzerinden alım ilanının yayınlanmasını takip etmesi gerekiyor. Çünkü kurum henüz başvuruların başlayacağı tarihle ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN