Kredi notuna bakmadan kredi dağıtan 5 banka! Şartsız şurtsuz anında

Kredi notuna bakmadan kredi dağıtan 5 banka! Şartsız şurtsuz anında

Kredi almak için önemli kriterlerden biri olan kredi notu zaman zaman sıkıntı çıkarabiliyor. Ancak o bankalar kredi notunuza bakmadan anında kredilerinizi veriyor. İşte kredi notuna bakmayan 5 banka…

Artan enflasyon ve hayat pahalılığı vatandaşın cebine vurgun yaparken birçok kişi çözümü kredi almak da buluyor. İhtiyaçlarını karşılamak için kredi başvurusunda bulunan birçok kişi kredi notu engeline takılmaktadır. Kredi alabilmek için önemli kriterlerden biri olarak görülen kredi notu birçok kişiyi mağdur etmektedir. Kredi notu düşük ve sicili bozuk olan kişiler bankalardan kredi alamazken herkesi sevindiren bir açıklama yapıldı. Kredi notuna bakılmaksızın kredi alabileceğiniz 5 banka belli oldu. İşte kredi notuna bakmayan 5 banka…

HANGİ BANKALAR KREDİ VERİYOR?

ING BANK:12 ay vade seçeneği ile faizsiz kredi imkanın sağlarken 5000 TL'ye kadar ödeme yapmaktadır.


AKTİF BANK: "N Kolay Kredi" başvurusu ile birlikte hızlı bir kredi imkanı sağlıyor.


TEB: 36 ay vade seçeneği ile 3 ay ertelemeli Bonus Card kredi imkanı sağlamaktadır.


QNB FİNANSBANK: KOBİ’lere özel sağladığı Kredi imkanı ile "Sözünüze Bedava Kredi” kampanyası kapsamında 20.000 TL'ye kadar 0 faizli kredi imkanı sağlıyor.


Hem katılım bankaları hem de devlet bankaları belirli şartların sağlanması durumunda müşterilere faizsiz veya düşük faizli kredi imkanı sağlıyor.

kredi-karti-kullanimi.jpg


KREDİ NOTUNA BAKMADAN KREDİ SUNAN BANKALAR

Kredi notunuz düşük olsa dahi bankalardan kredi almak mümkün. Bazı bankalar kredi notunu dikkat ederken bazıları Kredi notuna önem vermeden müşterilerine kredi imkanı sağlıyor. Kredi notuna bakmadan kredi veren bankalar şu şekildedir:


FİBABANKA: Düşük faizli kredi notuna sahip olan kişiler 10.000 TL'ye kadar kredi desteği alabiliyor.


AKTİF YATIRIM BANKASI: Kredi notu sıfır ya da düşük olan kişiler 5000 TL'ye kadar kredi desteği alabiliyor.


ODEBANK: Kredi notu düşük olan müşterilere 10.000 TL, kredi notu sıfır olan müşterileri ise 3000 TL kredi desteği sağlanıyor.


ENPARA: Yıllık faiz oranı %28 ve dosya masrafsız bir şekilde kredi notuna bakmaksızın 30.000 TL'ye kadar kredi desteği sağlamaktadır.


KATILIM BANKALARI: Kredi notu düşük bulunan müşteriler hangi bankalardan kredi alabileceğini merak ediyor. Bu kapsamda Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Türkiye Finans, Kuveyt Türk ve Albaraka Türk bu kategoride yer alan bankalar arasında görülmektedir.
Bankalar tarafından sağlanan Kredi olanakları zaman zaman değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle kredi başvurusu yapmadan önce bankanız ile görüşerek detaylı bilgi almanız gerekiyor. Bu kapsamda kendinize en uygun kredi olanağından yararlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN