Kripto para borsası BingX, Copin ile işbirliği gerçekleştirdi

Kripto para borsası BingX, Copin ile işbirliği gerçekleştirdi

Kripto para borsası BingX, dijital varlıklar için finansal hizmetler platformu olan Copin.io ile iş birliğine gittiğini duyurdu. İş birliği, özel türev hizmetleri birlikte yaratmayı ve kullanıcıların işlem deneyimlerini yeni zirvelere taşımayı hedefliyor.

Dünyanın önde gelen borsalarından olan BingX, dijital varlıklar için finansal hizmetler platformu olan Copin.io ile stratejik bir iş birliği yaparak broker programında önemli bir yükseltme yaptığını duyurdu.

Copin.io, Web3 alanı için özel olarak tasarlanmış yenilikçi bir copy trading çözümü sunarak kullanıcıların en iyi kripto borsalarındaki zincir üstü trader'ların stratejilerini keşfetmelerini, analiz etmelerini ve çoğaltmalarını sağlıyor.

Bu iş birliğinde Copin.io, BingX için bağımsız bir broker olarak hareket ederek varlık korumasını geliştirecek ve kullanıcılara BingX'in üstün likidite deneyimine erişim sağlayacak.

'AMACIMIZ ARACI KURUM ORTAKLIK AĞIMIZI GENİŞLETMEK'

Vivien Lin, BingX Genel Ürün Yöneticisi (CPO) ise heyecanını sözlerle dile getirdi:

"Bağımsız aracı kurum likidite hizmetlerimizi Copin.io'nun küresel kullanıcı tabanına genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. Amacımız, aracı kurum ortaklık ağımızı genişletmek. BingX'in derinliğini ve likiditesini dünya çapındaki büyük aracı kurumlara, platformlara ve kuruluşlara daha da genişleterek aracı kurum programlarının ve ekosistemlerinin birlikte geliştirilmesini sağlamaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN