LPG depoları daha ucuza dolacak! O tarihten sonra 2 lira indirim alacak, depoları boşalan doldurmasın!

LPG depoları daha ucuza dolacak! O tarihten sonra 2 lira indirim alacak, depoları boşalan doldurmasın!

Ülkemizde en çok zam alan ürünlerden birisi olan akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarında sürekli olarak yaşanan zam ve indirim beklentileri üzerine LPG'de sessizliğini bozdu. Uzun zamandır zam ve indirim haberlerinden uzak kalan LPG'ye dair kritik açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte 2 liradan fazla indirim bekleniyor. İşte tüm detaylar...

LPG FİYATLARI SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar tüm hızıyla sürüyor. Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş sonrasında uçuşa geçen petrol fiyatları akaryakıt fiyatlarına yansıdı. Petrol fiyatlarının yanı sıra dolar kurundan da etkilenen benzin ve motorin fiyatlarında üst üste fiyat değişikliği yaşanıyor.

Son aylarda ne zam ne de indirim alan LPG fiyatları nihayet sessizliğini bozdu. LPG fiyatları hakkında alınan bilgilere göre 3 Nisan 2023 tarihi ile birlikte indirim bekleniyor. Pazartesi günü itibariyle geçerli olacak olan LPG indiriminin 2 liradan fazla olması dikkat çekti.

LPG'li araç kullanıcıların dikkatini çeken indirim ise araştırma konusu oldu. Söz konusu olan LPG indiriminin 2 lira 4 kuruş olacağına dair açıklamalar geldi.

akaryakit-mguf-cover.jpg

LPG DEPOLARI DAHA UCUZA DOLACAK!

Uzun zamandır sessizliğini koruyan LPG fiyatlarının 3 Nisan Pazartesi günü itibariyle sessizliğini bozması bekleniyor. 3 Nisan tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde LPG fiyatlarında 2 lira 4 kuruşluk indirim beklentisi gündemde yer alıyor.

Beklenen indirim ile birlikte LPG fiyatlarının 8 TL ile 9 TL seviyelerine inmesi düşünülüyor. Tahminlere göre araç sahipleri depolarını 140 TL daha ucuza dolduracak.

3290113-1200x627.jpg

İSTANBUL GÜNCEL LPG, BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI!

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 21,35 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 20,44 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 12,09 TL

ANKARA GÜNCEL LPG, BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI!

Ankara Benzin litre fiyatı: 21,75 TL

Ankara Motorin litre fiyatı: 20,84 TL

Ankara LPG litre fiyatı: 12,10 TL

İZMİR GÜNCEL LPG, BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI!

İzmir Benzin litre fiyatı: 21,73 TL

İzmir Motorin litre fiyatı: 20,92 TL

İzmir LPG litre fiyatı: 11,88 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN