LPG mi elektrikli mi az yakıyor? Merak edilen soru yanıt buldu... Tesla ile LPG'li Honda'yı aynı anda...

LPG mi elektrikli mi az yakıyor? Merak edilen soru yanıt buldu... Tesla ile LPG'li Honda'yı aynı anda...

Sürücülerin oldukça merak ettiği o konuya açıklık getirildi. LPG mi yoksa elektrikli mi az yakıyor? Çoğu kişinin merak ettiği sorunun yanıtı bu videoda bulundu. Elektrikli araçlar arasında en gözde olan Tesla ile LPG’li Honda karşılaştırıldı. Bakın ortaya ne çıktı…

Elektrikli arabalar son dönemde oldukça ilgi gören modeller arasında yer alıyor. Öyle ki bir kesim elektrikli araçların daha az yaktığını iddia ediyor. Lakin bunun tam karşı bir görüş de var. Bu da LPG’li araçların daha az yaktığı görüşü. Dolayısıyla ortaya bir karmaşa çıkıyor. Birçok kişi LPG’nin mi yoksa elektriklerinin mi az yaktığını merak ediyor. Merak edilen o sorunun cevabı galiba bulundu…

LPG İLE ELEKTRİKLİ KARŞILAŞTIRILDI

Honda (LPG) ile Tesla'nın (Elektrik) yakıt maliyetinin karşılaştırıldığı bir video sosyal medyada viral oldu. Söz konusu videoda, vatandaşlardan biri elektrikli aracını 420 lira maliyetle şarj ediyor. Bir diğer vatandaş ise LPG’li aracının deposunu 544 liraya dolduruyor ve yola çıkıyorlar.

capture-20231123205620087.jpg

İstanbul’a giderken bir de Ankara’da durarak hem yakıt alan hem de arabayı şarj eden vatandaşlardan yakıt alan ikinci yakıtı 347,22 liralık yakıt aldığını ve 300 kilometre yol gittiğini açıkladı. Diğer vatandaş ise Tesla’sını 338 liraya şart etti.

capture-20231123205608791.jpg

İkili arasında geçen diyalogda Honda ve Tesla’nın başa baş gittiği açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN