Renault'tan 800 km menzilli sürpriz! Uzay çağını ayaklarımıza getirdi... Hem elektrikle hem de hidrojenle çalışıyor

Renault'tan 800 km menzilli sürpriz! Uzay çağını ayaklarımıza getirdi... Hem elektrikle hem de hidrojenle çalışıyor

Otomotiv sektörünü yakından takip edenlere yeni bir haber geldi. Renault 800 km Menzilli sürprizini açıkladı! Sahip olduklarıyla resmen uzay çağını ayaklarınıza getiriyor… hem elektrikli hem de hidrojeni olmasıyla sürücüsüne avantaj sağlıyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Otomotiv uzmanı Murat Tosun, sosyal medya üzerinden otomotiv sektöründe yaşanan gelişmeleri vatandaşlar da paylaşıyor. Son olarak Renault markasının hidrojen menzil uzatıcı sına ve elektrikli güç aktarma organlarına sahip konsept otomobilini duyuran Tosun, konuya ilişkin detaylı bilgiler paylaştı.

RENAULT SCENİC VİSİON İLE KONFOR YANINIZDA

Türkiye'de sıklıkla tercih edilen otomobil markaları arasında yer alan Renault, bu yeni modeliyle konfor severleri mutlu edecek gibi görünüyor. Otomotiv uzmanı Murat Tosun’un aktardığı bilgilere göre Renault Scenic Vision, hidrojen menzil uzatıcı ısınma ve elektrikli güç aktarma organlarına sahip konsept bir otomobil olarak karşımıza çıkıyor.

ic-foto-1.jpg

Hidrojen menzil uzatıcı sayesinde 800 kilometreye kadar menzil sunabilecek olan bu araç, 160 kW güç üretiyor.

ic-foto-2.jpg

Arabaya ilişkin yaptığı paylaşımda ise şu detaylara yer verdi:

“Bu arada 160 kW güç üretiyor. Bakalım bu tip araçlar piyasaya geldikçe bizim vergi sistemi nasıl olacak?

ic-foto-3.jpg

Fransa'da üretilen 40 kWh geri dönüştürülebilir bataryalarının, eşdeğer elektrikli araç akülerine göre yarı ağırlıkta, daha ucuz ve daha küçük olduğu söyleniyor.”

ic-foto-4.jpg

Bunların yanı sıra Murat Tosun’a göre aracın en büyük özelliğinin Renault markasının geleceğine ışık tutuyor olması.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN