Mahkeme kararını verdi, verilen süre doldu! Dev Türk firması iflas bayrağını çekti: Yüzlerce çalışan işinden oldu

Mahkeme kararını verdi, verilen süre doldu! Dev Türk firması iflas bayrağını çekti: Yüzlerce çalışan işinden oldu

Pandemiden sonra yaşanan ekonomik kriz dünya genelinde etkisini sürdürmeye devam ederken peş peşe iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Ülkemizde de etkisi hissedilen krizin yankıları sürmeye devam ediyor. Son olarak Bursa'da faaliyet gösteren dev Türk firması krize daha fazla yanamadı ve resmen iflas etti. Mahkeme kararını verdi, verilen süre doldu! Yüzlerce çalışan işinden oldu. İşte detaylar haberimizde...

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz etkisini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle Avrupa'da süren Rusya-Ukrayna savaşı ve Orta Doğu'da gerilimi arttıran İsrail-Filistin savaşı ekonomik açıdan büyük darbelere neden olurken peş peşe iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen iflas haberi piyasaları şaşkına çevirdi. Mahkeme kararını verdi, verilen süre doldu! Dev Türk firması iflas bayrağını çekti.

DEV TÜRK FİRMASI RESMEN İFLAS ETTİ

Bursa'da konkordato mühleti dolan Ted Kağıtçılık Ambalaj Pazarlama Ticaret Limited Şirketi resmen iflas etti. Gelen iflas haberi piyasalarda şaşkınlığa neden olurken yüzlerce çalışan ne yapacağını şaşırmış durumda.

yeni-proje-2024-04-17t124249-120.jpg

MAHKEME KARARINI VERDİ: KONKORDATO İLAN ETTİLER

İnegöl'de faaliyet gösteren Ted Kağıtçılık Ambalaj Pazarlama Ticaret Limited Şirketi resmen iflas etti. Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato mühletini şubatta 2 ay daha uzatmıştı.

yeni-proje-2024-04-17t124236-941.jpg

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, söz konusu firmanın konkordato uzatma talebini değerlendirdi. Şirketin mali durumunu inceleyen mahkeme, konkordato talebine olumsuz yanıt vererek iflasa hükmetti.

Mahkemenin kararı sonrası İnegöl İcra Dairesi Müdürlüğü, firma hakkındaki iflasın açıldığını bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN