Marketler Çıldırdı! ŞOK, BİM, A101 Kıyaslamalı Aktüel Ürün Kataloğu! İndirimli Ürünler Beyin Yakacak

Marketler Çıldırdı! ŞOK, BİM, A101 Kıyaslamalı Aktüel Ürün Kataloğu! İndirimli Ürünler Beyin Yakacak

ŞOK, BİM, A101 aktüel indirimli ürünleri perşembe gününden başlayarak market raflarında yer alacak. Yaza hızlı giriş yapan üç marketteki indirimli ürünler hangisini alsam diye vatandaşları çıldırtacak. BİM, ŞOK ve A101 indirimlerini www. karar.com'dan takip edebilir üç marketin indirimli ürünlerini birbiri ile kıyaslayabilir sizin için en uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük üç zincir marketi adeta indirim ve ürün yarışına girdi. A101, ŞOK, BİM aktüel ürün kataloğunda birbirinden cazip indirimli ürünler var. A101'de derin dondurucu, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi ile dikkat çekerken BİM indirim kataloğunda ise bisikletler yediden yetmişe herkesi cezbedecek. ŞOK İndirim kataloğunda ise yazın en güzel sofraları için birbirinden güzel yemek takımları dikkat çekiyor. İşte üç büyük marketin çıldırtan indirim kataloğları ve indirimli ürünlerin tam listesi...

ŞOK 25-28 MAYIS AKTÜEL İNDİRİM KATALOĞU

ŞOK indirimleri 25 Mayıs Çarşamba günü başlıyor ve 3 gün sürecek olan indirimler 28 Mayıs cumartesi akşamı bitecek. İşte Aktüel İndirim kataloğunda yer alan ürünlerin tam listesi...

ok-indirimleri-1.jpg

Kapı öü paspasından , kadın yüksek tabanlı terliklerden, 2'li takımdan oluşan banyo havlusundan, yuvarlak kek kalıbından, tart kalıbından, mutfakların olmazsa olmazı ipli benderdan, ahşap tepsiden, çeşit çeşit buz kalıplarından ,Paşabahçe kare sunum tabağındancam çerezlikten, kahve takımından, tuzluk ve baharatlık takımında, çöp kovası çeşitlerine kadar onlarca ürün yer alıyor

NPO Proelite 10-14″ Eva Korumalı Notebook-Macbook Çantası 259 TL

Xiaomi Mi Router'dan Goldmaster Kablosuz Soundbardan, Viewsonic Woodpad 7 Bambu Grafik Tabletten, Raks Ayaklı Vantilatö'den, 3 çeşit Keramika nar çiçeği kahvaltı takımından, fujitsu taşınabilir bilgisayardan, Lenovo taşınabilir bilgisayardan, Hutt G1Işıklı Bluetooth Tws Oyuncu Kuaklığından, Hutt Fritöz Airfryer'den Gamepower Bane Gaming Optik USB Mousedan, Lenovo Freesync Full HD IPS Led Monitörden, İntel İ3-12100 W İşlemciden, NPO Zaman Yönetim ve Öğrenci Motivasyon Saatine kadar onlarca çeşit teknoloji ürünü ile 3 büyük market atasından öne çıkıyor.

????

ŞOK Marketlerde uygulana 25 lira ve üzeri alışverişlerinizde geçerli olan indirimler listesindeki indirimli ürünler

ok-indirimleri-4.jpg

Domestos çamaşır suyundan Ofçayın 100’lü poşet demlik çayından, Fuse Tea 4×1'den Sensodyne diş macunundan, Sprite 4×1 Litre, Süperfresh mantıdan Ülker Dido Trio'ya kadar çeşitli ürünlerin fiyatı ise 25 liradan başlayarak 10 liraya kadar olup raflarda alıcılarını bekliyor.

ok-indirimleri-5.jpg2 yıl garantili 999 liralık çocuk bisikletleri ve çocuk oyuncakları ŞOK indirimli aktüel indirimli ürünler kataloğunda yer aldı.

ok-indirimleri-6.jpg

ŞOK indirimli aktüel ürün kataloğunun sonuncusunda ise Yui Dijital Ekranlı Seramik Saç Düzleştirici, Keramika Manolya Kahvaltı Takımı, Ardemo TV Ünitesi , Gamepower Ogre Rgb Usb Mekanik Gaming Klavye, Thermaltake Wavx 13 Alüminyum Notebook Soğutucu, Evdemo Nihal Köşe Koltuk Takımı Gri, Netac 240 GB SSD Disk, Roidmi Z1 Air Dikey Kablosuz Süpürge , Samsung 2″ Full HD Led Monitör, Thermaltake Alüminyum Notebook Soğutucu, Yui Android TV Box, Yui markası ile 4’ü 1 Arada Saç Şekillendirici Tarak, Yui Katlanabilir Elektrikli Saç Düzleştirici Tarak yer almakta.


BU HAFTA BİM MARKETLERİ ADETA ÇILDIRDI (24-25 MAYIS AKTÜEL İNDİRİM KATALOĞU)

BİM aktüel indirim kataloğundaki indirimler karar vermek isteyenleri zorlayacak. İşte 24 Mayıs Salı günü başlayan ve 27 Mayıs Cuma akşamı bitecek olan birbirinden cazip ürünlerin yer aldığı BİM aktüel kataloğu...
bim-indirimleri-1.jpg

Bu hafta BİM aktüel indirim kataloğunun ilkinde onlarca ürün yeralıyor. BİM'de bu hafta Paşabahçe yağmuru var. Keysmart marka derin dondurucudan, çok amaçlı dolabtan, Fakir buharlı temizleyiciden buzluk termosdan Chef’s Pro blender setine krep tavasından çerezlik ve tatlı kaselerine kapaklı kupalara dondurma kaselerinden kahve fincanı takımından hamur legeninden saklama kaplarından Paşabahçe sürahiden Paşabahçe servis tabağından Paşabahçe kaseden Paşabahçe kek kalıbından Paşabahçe saklama kaplarına bir çok ürün adeta kaanın elinde kalacak.

????

BİM haftanın ürünleri kataloğunda yer alan onlarca ürün göz doldururken cepleri de sevindirecek. Hangi ürünü almaya karar vermek ise size kalmış.

bim-indirimleri-3.jpg

BİM aktüel ürün kataloğunun üçüncüsünde ise Eva kadın sandaletinden, kadın spor ayakkabılarından çocuk spor ayakkabılarına ve çocuk pijamalarından kız çocukları için kapri pijama takımlarından, saç kurutma makinelerinden Mr.Green deterjan hazneli mobdan plastik sandalyelere banyo setlerinden banyo paspaslarından tuvalet fırçasından banyo paspas setinden kalorifer peteği fırçasından banyo taburesine telefon tutacağına kadar bir çok ürün indirimli aktüel kataloğunda yer aldı.

bim-indirimleri-4.jpg

BİM haftanın önerilerindeki BİM aktüel kataloğunda yukarıdaki onlarca ürün yer alıyor.

bim-indirimleri-5.jpg

BİM aktüel ürün kataloğunda yer alan en ilginç ürünler ise katlanabilir elektrikli bisikletler oldu. Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar vatandaşları alternatiflere yönlendiriyor. İşte elektrikli bisikletler kısa mesafeli yolculuklar için çok da iyi bir seçenek.

bim-indirimleri-6.jpg

BİM haftanın indirimleri aktüel kataloğunun altıncısında deniz sezonunu açıyoruz. BİM indirimleri karar vermenizi zorlaştırırken Şişme havuzdan deniz botuna, pompadan, can simidine, deniz yatağından şişme yeleğe, yüzücü gözlüklerinden hacıyatmazlara, deniz toplarından kolluklara, plaj tenis setinden suluklardan mayolara deniz kenarında oynayacağınız bir çok oyuncak indirimli ürünler listesinde yer aldı.

A101 İNDİRİMLERİ VATANDAŞI ADETA ÇILDIRTACAK

A101 Mayıs ayının son haftasına 11 tane indirim kataloğu ile merhaba dedi. A101 indirim kataloğunda onlarca ürün yer alırken A101 mağazaları indirimleri ile gönülleri fethedecek gibi.

a101-indirimleri-1.jpg

A101 indirimlerinde yoğurt çeşitlerinden peynir çeşitlerine, sütten, ayrana, tereyağdan kremalara, piliç nagettan, ikbal sucuklara, baklavalık yufkadan, katmere, böreklik yufkadan yumurtalara ve pastırmaya kadar birbirinden ucuz ürün yer alıyor.

a101-indirimleri-2.jpg

A101 indirimleri aktüel kataloğunda en dikkat çeken indirimdeki ürün çay ve ay çiçek yağı oldu.

Çaykur ve Yudum indirimlerinin yanı sıra A101'de tulum peynirden baldo pirinçe, çiğ köfteden sekersiz gazlı içeceklere, kağıt havludan çoraba bir çok üründe indirim var.


a101-indirimleri-3.jpg

A101 indirim kataloğunda Selpak ve peynir indirimi dikkat çekiyor.

a101-indirimleri-4.jpg

Toshiba 55″ Ultra HD Smart TV , Hi-Level 43″ Full HD Android Smart Led TV ve Onvo 32″ Uydu Alıcılı Android Smart Led TV A101 indirimli ürünler listesinde

a101-indirimleri-5.jpg

Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve derin dondurucu Mayıs ayının son haftasındaki A101 aktüel kataloğunda yer aldı.

a101-indirimleri-6.jpg

A101 indirim kataloğunda yer alan davul fırın, banyo baskülü, dikey süpürge, el blander seti, kulaklık, apilatör, powerbank, USB kablo, iç kulaklık, akıllı bileklik, ve USB bellek fiyatları ile dikkat çekti.
a101-indirimleri-7.jpg

Aksu sahan setinden, çok amaçlı dolaptan fırın kaplarına makarna tabağından beslenme kabına Paşabahçe su bardaklarından yine Paşabahçe meşrubat bardaklarından termosa, rekli bıçaklardan süzgeçe çok çeşitli ürün aktüel kataloğda yer alıyor.

a101-indirimleri-8.jpg

A101 aktüel kataloğda piknik ve kamp malzemeleri var. Katlanabilir masa ve tabure seti, gölgelikli salıncak, kamp çadırı, sandalye seti, şişme yatak, sinek öldürücü, piknik ve plaj sandalyeleri, balkon masası, kamp taburesi A101 raflarında yer aldı.
a101-indirimleri-9.jpg

a101-indirimleri-10.jpg

Ütü masası kılıfı, çorap çeşitleri, t-shirt çeşitleri, atletler, dantel gecelik ve şortlu takımlar A101 indirim kataloğunda.

a101-indirimleri-11-001.jpg

Çiçek çeşitleri ile kot terlikler haftanın indirimliler kataloğunda

İŞTE A101 İNDİRİM KATALOĞUNDAKİ DİĞER ÜRÜNLER

a101-indirimleri-12.jpg

a101-indirimleri-13.jpg

a101-indirimleri-14-001.jpga101-indirimleri-15.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN