Milli Emlak kelepir arsa satıyor! 2 bin 3 bin 5 bin TL'si olanlar arsa sahibi olacak

Milli Emlak kelepir arsa satıyor! 2 bin 3 bin 5 bin TL'si olanlar arsa sahibi olacak

Bursa Nilüfer ilçesinde Milli Emlak tarafından gerçekleştirilecek arsa satışıyla ilgili detaylar açıklandı. Milli Emlak, Bursa Nilüfer'de 2 bin 450 TL karşılığında arsa satışı yapacağını duyurdu. Satışa ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, güncel arsa satışlarını düzenli olarak yayımlamaktadır. Bu satışlar, hem tasarruf yapmak isteyenler hem de konut inşa etmek isteyen vatandaşlar arasında büyük ilgi görmektedir.

Milli Emlak, Haziran 2023 ihale ilanları kapsamında önemli bir araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Söz konusu arazi, Bursa Nilüfer ilçesinde yer almakta olup 2 milyon 455 bin Türk Lirası değerinde satışa sunulmaktadır. Bu ilan, dikkatleri üzerine çekmektedir.

SATIŞ BİLGİLERİ BELLİ OLDU

ihale

Milli Emlak, arsa almak isteyen kişiler için uygun fiyatlı ve güncel arsa kiralık veya satılık ilanlarını düzenli olarak yayınlamaya devam etmektedir. Bu ilanlar, yatırımcılar arasında büyük ilgi görmektedir. Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan bir ihale ilanı, yatırımcılar tarafından yakından takip edilmektedir.

Söz konusu arazinin taşınmaz numarası 16010108183 olarak belirlenmiştir. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sayfasında yer alan bilgilere göre, tahmin edilen ihale bedeli 2 milyon 455 bin Türk Lirası olarak belirtilmiş ve teminat bedeli ise 491 bin lira olarak açıklanmıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN