Nakit para arayıp bulamayanlara son fırsat! O banka şartsız şurtsuz 70 bin TL kredi veriyor!

Nakit para arayıp bulamayanlara son fırsat! O banka şartsız şurtsuz 70 bin TL kredi veriyor!

Ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde vatandaş nakit para sıkıntısı yaşamaktadır. Milyonlarca vatandaşı sevindiren haber DenizBank’tan geldi. İşte haberin detayları…

Böyle bir kampanyayı daha önce hiç duymadınız. Düşük faiz ile nakit desteği isteyenler DenizBank’a koşun deriz. Detaylar haberimizde…

NAKDE İHTİYACI OLANLAR İÇİN KAÇMAZ FIRSAT! DENİZBANK DÜŞÜK FAİZ ORANI İLE 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR

Denizbank nakit ihtiyacı olanlar için ihtiyaç kredisi fırsatlarını internet sitesinde duyurdu. Ayrıntılar haberimizde…

Denizbank nakit ihtiyacı olanlara kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Denizbank'ın internet sitesinde yapılan açıklamada, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları ortaya çıktı. 70.000 TL'lik ihtiyaç kredisi, düşük faiz oranlarıyla 36 aya varan geri ödeme seçeneğiyle verilecek. Denizbank'ın sunduğu kredi kampanyalarının detayları nelerdir? Deniz Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı nedir? vade süresi ne kadardır? detaylar haberimizde.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylar nedeniyle birçok ürün ve hizmet de sürekli olarak zam yapıldı. Bu artışlar karşısında satın alma gücü azalan vatandaşların nakit talebi arttı. Hal böyle olunca vatandaşlar da bankaların sunduğu kredi olanaklarını takdir etmeye başladı. Vatandaş bütçesi ile ilgili araştırma yapmak istiyor ve en uygun krediyi bulması gerekiyor. Sizler için bankaların sunduğu kredi kampanyalarını yakından takip ediyor ve en kısa sürede sunmaya çalışıyoruz. Deniz Bank'ın sunduğu kredi kampanyalarının detayları nelerdir?

DENİZBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Denizbank'tan %1,79'dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Bu kredi 36 aya kadar vade imkânı sunmaktadır. Ayrıca evraksız olarak internet bankacılığına başvurabilirsiniz. Tabii ki başvurunuzu size en yakın Deniz Bank şubesine de yapabilirsiniz. Denizbank, düşük faiz oranlarıyla 36 aya varan kredi imkânı sunuyor. Aynı zamanda internet bankacılığı, MobilDeniz ve ATM'ler üzerinden hızlı başvuru imkânı sunulmaktadır.

Denizbank ayrıca web sitesinde örnek bir kredi hesaplayıcısı yayınlamaktadır. Bu tablo 3.000 Türk Lirası kredi için hesaplanmıştır. İşte örnek bir ödeme tablosu.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Aşağıdaki örnek ödeme tablosuna göre 30.000 Türk Lirası kredi hesaplanmıştır. Aylık %1,89 faiz oranına sahip bu kredi için 12 ay vade seçeneği için aylık 290,03 Türk Lirası taksit hesaplanıyor.

3.000 Türk Lirası olarak alınan kredi 36 ay vade seçeneği ile sunulursa aylık faiz oranı yine %1,89 olarak belirlendi. Taksit tutarı ise 124,66 Türk Lirası olarak hesaplandı.

banka

banka

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN