O belediye açıkladı çiftçi hesaplarını kontrol etmeye başladı! O tarihten itibaren…

O belediye açıkladı çiftçi hesaplarını kontrol etmeye başladı! O tarihten itibaren…

Çiftçilere belediyeler tarafından sağlanan destek ödemeleri hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Şubat ayı sonuna yaklaşırken çiftçiler de hesaplarını kontrol etmeye çıktı. O şehirde yaşayanlara sevindiren haber verildi. Ödemeler yavaş yavaş hesaplara tanımlanıyor. İşte tüm detaylar…

Bilecik'te tarımla uğraşan çiftçilere sevindiren haber peş peşe geldi. Çiftçiler için önemli bir yere sahip olan tarımsal destek ödemeleri farklı kalemlerde hesapları tanımlanmaya devam ediyor. Hububat, baklagil, dane mısır ve sertifikalı tohum kullanım desteği kapsamında ödemeler çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. İşte tüm detaylar…

ÖDEMELER HESAPLARA YATIRILIYOR

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 2024 yılı hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği için açıklamalar geldi. 9 Şubat 2024 tarihi itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlanan ödemeler için araştırmalar devam ediyor.

ciftci.jpg

Üreticilere sağlanacak nakdi ödemeler kapsamında Bilecik'te bu desteklerden faydalanacak olan üretici sayısının 2693 olduğu belirtildi. Hesaplara toplamda 41.106.226,44 TL ödeme yapılacak.

Tarım sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla çiftçilerin üretim kapasitesinin arttırılması amaçlanırken ödemeler ile birlikte çiftçilerin de cebi rahatlıyor. Hem ürün verimi hem de çiftçinin çalışma biriminin arttırılması için gerçekleştirilen çalışmalar hem bakanlık hem de belediye bünyesinde yapılmaktadır. Ödemeler 9 Şubat itibariyle yavaş yavaş tanımlanmaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN