Otomobil almak isteyenlere dev fırsat! İkinci elde kallavi kredi: Tek şartı var

Otomobil almak isteyenlere dev fırsat! İkinci elde kallavi kredi: Tek şartı var

Araba almak isteyenlere Vakıfbank'tan güzel bir haber geldi. Banka, ikinci el araba almak isteyen müşterilerine özel bir kredi imkanı sağlayacağını duyurdu. Üstelik kredi ödemelerinde erteleme yapmanız da mümkün. İşte ayrıntılar...

Vakıfbank, ikinci el otomobil piyasasına hareket getirecek bir kampanya başlattı.

Araba almak isteyenlerin ilk tercihi genelde temiz bir ikinci el araçtır. Her ne kadar ikinci el piyasasında fiyatlar sıfır araç piyasasına yaklaşmış olsa da ödeme konusunda kolaylık arayan insanlar ikinci el piyasasına yöneliyor.

Otomobil almak isteyenler için cazip bir fırsat sunan Vakıfbank, kredi detaylarını internet sitesi üzerinden açıkladı.

VAKIFBANK İKİNCİ EL TAŞIT KREDİ KOŞULLARI

Vakıfbank'ın duyurduğu kampanya sayesinde faydalanacağınız kredi imkanıyla hayalinizdeki arabaya kısa süre içinde kavuşabilirsiniz.

Peki Vakıfbank kredi başvuru koşulları nelerdir?

İKİNCİ EL ARABA KREDİSİ KAMPANYA KOŞULLARI

Bu koşullar ikinci el taşıt kredisi azami tutarı satın alınacak aracın kasko değeri üzerinden,

0-400.000 TL aralığında olan taşıtlar için değerin azami %70, 400.001-800.000TL aralığında %50sine kadar 800.001-1.200.000 aralığında %30’una kadar, 1.200.001-2.000.000 aralığında %20 sine kadar taşıt kredisi kullanımı yapılabilir.

Vade ayı alınan aracın fiyatına göre 12 ila 48 ay arasındadır.

Vakıfbank sahip olduğu kredi politikaları kapsamında yapılan başvuruları da serbest olarak değerlendirme hakkına sahiptir.

Banka kredinizi; aylık eşit taksitli olacak şekilde, 3 ay ödemesiz dönemlik aylık eşit taksitle, 3 ayda bir taksitle, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli olarak geri döneme seçenekleri sunuyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN