Piyasalar yeni haftada yükselişte

Piyasalar yeni haftada yükselişte

Piyasalar, haftanın ilk iş gününe, uzun zamandır sürdürdüğü yukarı yönlü hareketiyle başladı. Dolar, önceki kapanışına göre yükseliş kaydederek güne 19,0851 seviyesinden başlarken, geçtiğimiz aylarda peş peşe rekor tazeleyen euro da bugün 20,5492 seviyesiyle açılış yaptı.

TL'nin tarihi değer kaybı ve döviz kurundaki fahiş yükseliş devam ediyor. Anlık değişkenlik gösterdiğinden vatandaşın dikkatle takip ettiği dolar ve euroda yukarı yönlü hareket, yeni haftada da sürerken, yeni rekorların gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Geçen yıl tarihi değer kazanan dolar, güne yukarı yönlü hareketle 19,0851 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 19,0714 seviyesinden yapmıştı.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Bu yıl 20 TL sınırını aşıp rekor üstüne rekor kıran euro da, bugün de yükseliş eğilimini sürdürüyor. Önceki kapanışını 20,4287 seviyesinden yapan euro/TL, günü 20,5492 seviyesinden açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN