Piyasalarda depreme hazır olun! Ekonomist Atilla Yeşilada 'Aklı olan bunu yapar' dedi ve tarih verdi

Piyasalarda depreme hazır olun! Ekonomist Atilla Yeşilada 'Aklı olan bunu yapar' dedi ve tarih verdi

Piyasada yaşanan dalgalanmaların artından ünlü ekonomist Atilla Yeşilada sessizliğini bozdu. Tarih vererek konuşan ekonomist, milyonlara seslendi. O tarihte piyasada deprem olacağını işaret ederek, bu depremin TL üzerinde gerçekleşmeyeceğini işaret etti. İşte tüm detaylar...

Sektör kaynakları tarafından yapılan açıklamanın ardından bir açıklama da ünlü ekonomist Atilla Yeşilada tarafından geldi. Tarih vererek uyarılarda bulunan Yeşilada, sosyal medya paylaşımında, "Aklı olan bunu yapar..." ifadelerine yer verdi.

PİYASAYI SALLLAYACAK PROJE

Ülkemizde yaşanan ekonomik durumların ardından piyasaya dair açıklamalar geliyor. Ekonomistlerin gündemine oturan kararın ardından, Yeşilada dikkatleri o tarihe çekti.

Türk milyarder Ferit Şahenk'in, İstanbul'un kalbine yeni projeler için Katar Yatırım Otoritesine başvurduğu iddia ediliyor. Kaynaklar tarafından paylaşılanlara göre, şehrin göbeğinde kruvaziyer ve alış veriş merkezi projesi satın alma potansiyellerinin ölçülmesi hedefleniyor.

KREDİYLE FİNANS EDİLECEK

Sosyal medyada paylaşılan iddialar üzerine sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Kerim Karakaya, görüşmelerin özel olduğu için kimliklerin paylaşılmadığını duyurdu.

Kaynaklara göre, İstanbul'un göbeğinde Galataport projesi için kısmi olarak 1.02 milyar Euro (1.1 milyar dolar) krediyle finanse edileceği söyleniyor. Şahenk'in olası bir satışın ardından eline geçecek gelir ile bu borcu ödemek için kullanacağına dair planlar yapıldığı belirtildi.

shutterstock-284310863-scaled.jpg

AKLI OLAN BUNU YAPAR

Söz konusu iddiaların kapsamında ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada paylaşım yaptı. Milyonlara seslenen Yeşilada, yerel seçimleri işaret ederek, "Aklı olan malını satar, kredisini kapatır. Yerel seçimden sonra TL'de değil, faizde deprem olacak" açıklamasını yaptı. Açıklama kapsamında değişken faizli ticari kredileri olan vatandaşları endişe sardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN