Porche Macan elektriklisi internete sızdırıldı! Bugün saat 13.30'da tanıtılacaktı: Herkesin beklediği o görüntüler...

Porche Macan elektriklisi internete sızdırıldı! Bugün saat 13.30'da tanıtılacaktı: Herkesin beklediği o görüntüler...

Elektrikli otomobil dünyasına atılan Porsche Macan, internete sızdırıldı. Bugün saat 13.30'da tanıtımı yapılacak olan elektrikli Porche merakla bekleniyordu. Tanıtım saatine kadar beklemenize gerek kalmadı. İşte, Porsche Macan'ın sızdırılan görüntüleri...

BURAK ÖZTOPRAK

Porsche Macan, bugün itibariyle tanıtılacakken internete sızdırıldı. Tüm dünyanın dikkatini çeken elektrikli otomobilin görüntüleri paylaşıldı. Normal şartlarda bugün saat 13.30'da canlı yayında tanıtımı yapılacaktı.

AERODİNAMİK HARİKASI

Porsche tarafından elektrikli model Macan bugün itibariyle tanıtılacak. Yeni bir çağa kucak açan Porsche Macan, hem spor hem de elektrikli olmasıyla dikkat çekiyor. İçerisinde barındırdığı 100 kWh devasa bataryası sayesinde saatte 113 kilometre hıza yükselerek 490 kilometre boyunca gidebiliyor. Aerodinamik konusunda büyük bir başarı elde eden Macan, yüksek hızlarda bile verimliliğini koruyor. Beğeni kazanan tasarımı sayesinde 0,25 Cd sürtünme katsayısı elde ediyor.

1653506.jpg

İNTERNETE SIZDIRILDI

PPE platformuyla bir ilke imza atacak Porche, yeni modelini bugün saat 13.30'da tanıtmayı planlıyordu. Tanıtıma saatler kala tasarımlar internete sızdırıldı. Macan 4 EV ve Macan Turbo EV modellerine ait görüntülerde, otomobil "CUV" formunun arka kısmında bariz bir şekilde görüntülendi.

800 V elektrik mimarisi, yüksek hızlı DC şarj imkanı, çift motorla 613 beygir gücünü aşan performansı ve yüksek menziliyle Porsche Macan EV, 2024 yılında yollara çıkacak. İşte sızdırılan görüntüleri;

gerb0q8xcaazcdg.jpg

gerb0rcxsaat-c4.jpg

gerb1ccxgaeqpxj.jpg

gerb1b4xiaajtpk.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN