PTT'den acil para müjdesi! Nakite sıkıştım paraya ihtiyacım var diyene PTT 30.000 TL kredi veriyor! Şart yok, kefil yok, emekli çalışan fark etmiyor!

PTT'den acil para müjdesi! Nakite sıkıştım paraya ihtiyacım var diyene PTT 30.000 TL kredi veriyor!  Şart yok, kefil yok, emekli çalışan fark etmiyor!

PTT’den müjdeli haber geldi. Günümüzde yaşanan ekonomik zorluklar neticesinde vatandaşlar geçim sıkıntı yaşamaktadır. Bunun üzerine PTT emekliye ve çalışanlara 30.000 TL ödeme yapacağını duyurdu. Belirli şartlar doğrultusunda başvuran herkese 30 bin TL verilecek. İşte PTT ödemesine dair merak edilenler haberimizde yer almaktadır

PTT’den emekliye ve çalışanlara yüz güldüren haber gelmesi üzerine binlerce kişi harekete geçti. PTT tarafından belirlenen şartlara uyan herkese 30.000 TL verileceği açıklanırken vatandaşlar başvuru detaylarını ve şartlarını araştırmaya başladı. PTT 30.000 TL başvuru şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar…

PTT 30 BİN TL ÖDEME BAŞVURUSU

Geçim zorlukları neticesinde krediye başvuran vatandaşlar için müjde geldi. PTT kredi kullanacaklara görülmemiş avantaj da fırsat sunmaktadır. PTT, kişilerin kredi notunda bakmadan emekliye ve çalışanlara 30 bin TL kredi vermektedir. Bununla beraber krediden yararlanabilmek için herhangi bir şartta gerekmiyor. 

PTT kredi

PTT’nin verdiği bu kredi Akbank işbirliğiyle gerçekleşmektedir. İnternet ya da telefon üzerinden iletişime geçerek evinizden anında kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Akbank vereceği kredide 36 ay vade fırsatıyla 3 ay erteleme fırsatı sundu. Nakit ihtiyacı olanlara PTT’den kredi almak için N Kolay yardım etmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN