QNB Finansbank yükselen faizlere inat gemileri yaktı! Sıfır faizle ihtiyaç kredisi veriyor: Şartları duyan bayram edecek

QNB Finansbank yükselen faizlere inat gemileri yaktı! Sıfır faizle ihtiyaç kredisi veriyor: Şartları duyan bayram edecek

Bankalar arasındaki rekabet devam ederken QNB Finansbank herkese rest çekti. Yükselen faizlere inat gemileri yakan banka, sıfır faiz ile ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Şartları sağlayanların ise yüzünde güller açıyor. İşte QNB Finansbank kampanya detayları…

Artan fiyatlar vatandaşları krediye yönlendirirken bankalardaki faiz oranları da cep yakmaya başladı. Yüksek faiz oranlarına karşı vatandaşların tepkisi büyürken QNB Finansbank, rakiplerini eleyen bir kampanyaya imza attı. Farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığı ihtiyaç kredisi teklifleri ile size en uygun olan seçeneği tercih ederek rahat bir nefes alabilirsiniz. İşte QNB Finansbank kampanya detayları…

QNB FİNANSBANK KAMPANYA DETAYLARI

Yeni Müşteri Kampanyası: Yeni müşteri olan kişilere 10.000 TL ile 6 ay vade ve sıfır faiz oranı ile kredi sağlanmaktadır

Kampanyalı İhtiyaç Kredisi: Banka üzerinden son bir yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanan kişiler ile birlikte mevcutta açık kredi ya da hazır kredisi olan kişiler özel oranlardan yararlanma fırsatı buluyor.

Borç Transferi Kredisi: Diğer bankalarda bulunan tüm borçlarını QNB Finansbank çatısı altında toplayarak ödemelerinizi düzenleyebilirsiniz.

Kamu Çalışanına Özel Kredi: Kamu çalışanlarına özel avantajlı faiz oranları ile birlikte 3 ay erteleme seçeneği sunulmaktadır.

Finansmaaş Kredisi: Maaş ödemesi için QNB Finansbank’ı tercih eden müşteriler özel ihtiyaç kredisi faiz oranlarından yararlanabiliyor.

qnb-finansbank.jpg

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

QNB Finansbank mobil uygulama üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.

0850 220 8 573 ve 0216 522 4 616 numaralı Alo Kredi hatlarını arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

İnternet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılan başvuru işlemlerinde herhangi bir belge istenmemektedir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik Kredi çeşitliliği görülürken cebinizi rahatlatacak finansman çözüm önerileri sunulmaktadır.

Borç Transferi İhtiyaç kredisine yalnızca QNB Finansbank şubelerimizden başvurabilirsiniz.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyaları ve kullanılabilecek kanallarda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

qnb-finansbank-1.jpg

QNB FİNANSBANK KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya yalnızca yeni müşteriler için geçerlidir. Gösterilen faiz oranı temsili olmakla birlikte müşteri özelinde değişiklik göstermektedir.

Görüntülü görüşme seçeneğini kullanarak müşteri olan kişiler QNB Mobil’den veya qnbfinansbank.com’dan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir.

Yalnızca Enpara müşterisi olan kişiler kampanyadan yararlanmak için görüntülü görüşme ile müşteri olmadan qnbfinansbank.com adresinden başvuru işlemlerini tamamlayabilir.

QNB Finansbank piyasa koşullarına göre kampanya koşullarında değişiklik yapma/sonlandırma ve kredi başvurularını serbestçe değerlendirme hakkına sahiptir. Bilgi: qnbfinansbank.com

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN