QNB Finansbank'ı tutabilene aşk olsun! Emekliye rekor promosyon ödeyecek! SSK, Bağ-kur ve bütün emekliler faydalanacak... İmzayı basan 5 BİN TL'yi anında alacak!

QNB Finansbank'ı tutabilene aşk olsun! Emekliye rekor promosyon ödeyecek! SSK, Bağ-kur ve bütün emekliler faydalanacak... İmzayı basan 5 BİN TL'yi anında alacak!

Milyonlarca emeklinin takip ettiği promosyon yarışmasında QNB Finansbank vereceği rakamı da açıkladı. QNB Finansbank'tan milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek bir haber geldi. QNB'nin emekliler için emeklilik promosyonu ne kadar? Sorusu ise pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Yıl boyunca, bankalar emeklilik promosyon ücretleri için kıyasıya rekabet etmeye başladı, ancak hemen hemen her banka yeni müşteriler çekmeyi başardı. Bu süreç sonucunda emekliler promosyon yarışmasına katılarak en yüksek reklam ücretini ödeyen bankayı seçmeye çalıştı. Yıl boyunca, emeklilik promosyonu tartışmasında önemli değişiklikler oldu.

Banka emeklilik promosyon savaşının hemen ardından bankalar durdu ve emeklilik terfi ücretlerini önemli ölçüde düşürmeye başladı. Kasım ayı geldiğinde emeklilik promosyon ücretlerindeki değişikliğin nasıl olacağı düşünülürse QNB Finansbank'tan gelen haber merakı gideriyor.

Türkiye'deki şubelerinde çok sayıda vatandaşa hizmet veren QNB Finansbank, Kasım ayı reklam kampanyasına katıldığını ancak verilen tutarlardan oldukça memnun olduğunu açıklıyor. QNB Finansbank'ta 3 yıl boyunca emekli maaşı aynı kaldığı sürece emekli promosyonu maaş kademelerine göre ödeneceği bildirildi.

İşte emekli maaş tablosuna göre emekli promosyon miktarları:

3.500 liraya Kadar Maaş Alanlara: 3.000 lira

3.500lira – 7.500 lira Arası Maaş Alanlara: 3.500 lira

7.500lira – 10.000 lira Arası Maaş Alanlara: 4.500 lira

10.000 lira ve Üzeri Maaş Alanlara: 5.000 lira

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN