Renault Clio’da sınırlı sayıda bu fiyata satışta! Dev indirim az önce duyuruldu

Renault Clio’da sınırlı sayıda bu fiyata satışta! Dev indirim az önce duyuruldu

Otomotiv sektöründeki rekabet hız kesmeden devam ederken Renault Clio’dan duyanları şaşkına çeviren dev bir indirim haberi geldi. Sınırlı sayıda o fiyata satışa çıkacağı belirtildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Araba almayı, yenilemeyi ya da model değiştirmeyi düşünenlere Renault’tan yepyeni bir kampanya haberi geldi. Dev kampanya sektördeki rekabeti artırırken sınırlı sayıda aracın o fiyata satılacağı edinilen bilgiler arasında yer aldı. Lakin kampanyaya ilişkin önemli detayların olduğu gözden kaçmadı. İşte kampanyanın detayları…

RENAULT’TAN DEV İNDİRİM

Renault Mais, popüler Clio modelinde sınırlı sayıda geçerli büyük indirimler sunarak otomobil severlere dikkat çekici fiyat avantajları sağlıyor. Turbo modellerde 869.900 TL'den başlayan fiyatlar, hibrit seçeneğinde ise 165.000 TL’ye varan indirimler var.

yeni-proje-16.jpg

Renault Mais, otomobil severleri heyecanlandıracak indirimlerle Clio'da avantajlı fiyatlar sunuyor. Şirketin kampanyası kapsamında, Clio'nun 2024 model yılı turbo seçenekleri için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 869.900 TL’den başlıyor. Bu indirim, Clio Equilibre 1.0 TCe 90 hp modelinin perakende nakit alımlarında geçerli. Ayrıca, bu fiyat kasko ve trafik sigortasını içermiyor. Normal şartlarda Mayıs 2024 liste fiyatı 973.000 TL olan bu modelin 869.900 TL’lik fiyatı, onu fiyat-performans sıralamasında üst sıralara taşıyor.

yeni-proje-17.jpg

Renault Mais, Clio’nun hibrit modelinde de cazip bir indirim sunuyor. 2024 model yılı Techno Esprit Alpine E-Tech Full Hybrid 145 hp modelinde 165.000 TL’ye varan indirimler sunan bu kampanya, hibrit otomobil arayışında olanlar için harika bir fırsat yaratıyor. Normal liste fiyatı 1.495.900 TL olan bu model, indirimle birlikte otomobil severlerin beğenisine sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN