Sabancı Holding seferberlik başlattı! Türkiye genelinde dev proje... Binlerce gence müjde verdi

Sabancı Holding seferberlik başlattı! Türkiye genelinde dev proje... Binlerce gence müjde verdi

Sabancı Holding'den seferberlik! Türkiye genelinde dev bir projeye imza atıyorlar! Sabancı Holding, binlerce genci ilgilendiren seferberliği başlattı...

Sabancı Holding, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırladığı yeni reklam filmini sosyal medya hesaplarından yayımladı. “Geleceğimizi Kimseye Vermiyoruz” sloganıyla hayata geçirilen kampanya, Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olan beyin göçüne dikkat çekiyor. Bu kampanya ile Sabancı Holding, yeni bir seferberlik hamlesinin de duyurusunu yaptı.

2021 yılında başlatılan Sabancı Cumhuriyet Seferberliği, üç yıl içinde Türkiye’nin en geniş katılımlı sosyal sorumluluk hareketlerinden biri haline geldi. Yeni dönemde bu hareket, Sabancı Gençlik Seferberliği adıyla yoluna devam edecek. Bu proje kapsamında Türkiye’nin çeşitli illerinde Sabancı Teknoloji ve Etki Merkezleri kurulacak. Bu merkezler, gençlerin üretim yapabilmesi, değer yaratabilmesi ve fikirlerini hayata geçirebilmesi için destek sunacak. Sabancı Holding, bu merkezlerle beyin göçünü engellemeyi ve Türkiye genelindeki girişimcilere inovasyon erişiminde fırsat eşitliği sağlamayı hedefliyor.

GENÇLERE DESTEK VE FIRSAT EŞİTLİĞİ

sabanci-1.jpg

Sabancı Gençlik Seferberliği, gençlerin potansiyellerini ortaya koyabilecekleri bir ortam yaratmayı amaçlıyor. Bu kapsamda kurulan Sabancı Teknoloji ve Etki Merkezleri, gençlere yeni beceriler kazandırarak onların yaratıcı fikirlerini hayata geçirmelerine yardımcı olacak.

Sabancı Holding Kurumsal Marka Yönetimi ve İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül Tüzün, kampanya hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tüzün, "Cumhuriyet ile neredeyse yaşıt olan, yaklaşık 100 yıldır Cumhuriyet ile aynı yolu yürüyen bir Topluluk olarak, bu topraklara karşı sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sorumluluk sadece üretimle, istihdamla, yatırımla açıklanamaz. Bu ülkenin gençlerine umut vermek, onlara yeni beceriler kazandırmak, fikirlerini, yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri bir ortam sağlamak, bizim onlara karşı görevimiz. Bu aynı zamanda, ‘Biz, her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışık saçan çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir’ diyen Atatürk’ün bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmaktır. Sabancı Gençlik Seferberliği’nin temelinde de bu anlayış var. Filmimizi de bu doğrultuda hazırladık. 29 Ekim gibi, 19 Mayıs’ı da sadece kutlamanın yeterli olmadığını; gençlerimize vereceğimiz en büyük hediyenin sözden aksiyona geçmek olduğunu bir kez daha ortaya koymak istedik” dedi.

Sabancı Gençlik Seferberliği hakkında daha fazla bilgi almak ve projeye dahil olmak için sabancigenclikseferberligi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN