Simpsonlar'dan aklınızı yitirtecek dolar ve kripto para kehaneti

Simpsonlar'dan aklınızı yitirtecek dolar ve kripto para kehaneti

Simpsonlardan korkutan kehanet geldi. Günümüze kadar birçok isabetli kehanette bulunan Simpsonlar, dolar ve kripto para üzerinden bir kehanette daha bulundu. Rakamları işaret eden kehanet yatırımcıların gündemine oturdu. İşte o kehanet...

Uzun yıllardır yayınlanan Simpsonlar dizisi, yıllar öncesinde yayınladığı bölümlerin günümüzde gerçekleşmesiyle meşhur oldu. Titanic faciası, Apple Vision Pro ve daha birçok kehanette bulunan Simpsonlar dizisinde bu kez dolar ve kripto para tahminleri yer aldı.

DOLAR TÜM DEĞERİNİ KAYBEDECEK

Kehanetleriyle tanınan Amerikan dizisi Simpsonlar bu kez dolar ve kripto parayı işaret etti. Sosyal medyanın gündemine oturan bölümünde doların değer kaybedeceği işaret ediliyordu. Simpsonların dikkat çeken bölümünde dolar yerine sanal para sistemine geçiş yapıldığı paylaşıldı. 2026 yılından itibaren doların tüm değerini kaybedeceği ve yerine sanal paranın geçeceği öngörülüyor. Ardından kripto paraların değerleri hakkındaki tahminlerin yer aldığı bölüm sosyal medyada viral oldu.

1592341.webp

KRİPTO PARA KEHANETLERİ

Simpsonlar kehanetinde bu kez kripto paralar yer aldı. Yatırımcıları heyecanlandıran kehanette, kripto para borsasındaki tahminler tek tek paylaşıldı. İsabetli kehanetleriyle bilinen dizide 2024 yılında en çok artacak kripto paralar paylaşıldı. İşte kripto para kehanetindeki rakamlar şu şekilde;

  • Günümüzde 0,55 dolar olan XRP, Simpsonlar'ın kehanetine göre 589 dolar olacak.
  • Şu anlık 0,60 dolar olan ADA, Simpsonlar kehanetine göre 36 dolar olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN