Dolar ve euroda çok sert hareket! Piyasalar karıştı

Dolar ve euroda çok sert hareket! Piyasalar karıştı

Dövizdeki yukarı yönlü ivme hızını arttırarak sürüyor. Dolar saat 15:41'te 32,45'i de aştı. 32,65'i gören dolar saat 16:09 itibariyle 31,65'le işlem gördü. Dakikalar önce 35,30'a yükselen euro ise aynı saat itibariyle 34,40 civarında seyretti.

Türkiye piyasaları, döviz kurlarındaki hareketlilikle yeni bir güne başladı. Dün piyasaların kapanışında 31,2236 TL seviyesinde olan dolar kuru, bugün 31,40 TL'den açılış yaptı. Açılışın ardından kur, 32,65 TL'ye kadar yükselerek piyasalar açıkken ulaşılan en yüksek seviyeyi gördü.

Euro fiyatları da piyasalardaki dalgalanmalardan nasibini aldı. Sığ piyasada 35,35 TL'ye kadar yükselen euro, şu dakikalarda 35,00 TL seviyesinde işlem görüyor. İngiliz sterlini ise 40,23 TL'den alıcı buluyor.

Döviz piyasalarındaki bu hareketlilik, yatırımcılar ve ekonomi takipçileri tarafından yakından izleniyor. Dolar, euro ve sterlindeki son fiyatlar, ekonomik göstergeler ve piyasalardaki gelişmelerle birlikte değerlendirilmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN