Son iki hafta! Elinde altını olan ve altın alacaklara kritik uyarı: Aldınız aldınız yoksa...

Son iki hafta! Elinde altını olan ve altın alacaklara kritik uyarı: Aldınız aldınız yoksa...

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Merkez Bankası faiz artırım sinyalleri sonrası düşüşe geçen gram ve çeyrek altın değer kaybetmeye devam ederken yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş üstüne basa basa uyardı. Son iki haftanız kaldı! Elinde altını olanlar dikkat! O tarihte gram altın uçacak. İşte detaylar haberimizde...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarı! Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalara değinen İslam Memiş, elince altın olan ve altın alacakları peş peşe uyardı. Çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında yaşanan düşüşlerin geçici olduğunu ifade eden Memiş, tarih verip uyardı. Son iki haftanız kaldı! Elinde altını olan ve altın alacaklara kritik uyarı. O tarihten önce altın alanlar köşeyi döndü. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları...

ELİNDE ALTINI OLAN VE ALTIN ALACAKLAR DİKKAT

Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrası borsa, altın ve dolar kurundaki düşüşleri değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. 2024 yılında beklediği seviyeleri açıklayan Memiş, "2024 yılı ocak ayında 2000'li rakamlar, ardından 3000'e yolu açan bir trendle karşı karşıya geleceğiz" dedi.

hghghg-2023-09-15t132205-891.jpg

"DOLAR 45 LİRAYA KADAR ÇIKACAK..."

Gram altın ve dolar sert yükselişlerin olacağını ve beklediği seviyeleri paylaşan Memiş, şunları söyledi:

"Borsada sert düşüşler var. Alım için bekleyelim mi? Düşüşler devam eder mi? Dolardaki yükselişler devam eder mi? Altın fiyatları geriliyor, baskı altında. Altın ve gümüş yatırımcısı ne yapmalı? Borsa İstanbul 100 endeksi 8013 puandan günü tamamladı. Değer kaybı var. Alım seviyeleri daha gelmedi. Borsaya gireceğiz ve en az 6 ay bekleyerek getiriyi cebimize koyacağız ama zaman var. 7 milyondan fazla borsa yatırımcısı var.

jhjhjh-45.jpg

Son bir aydır dikkat edin uyarılarım vardı. Bunlar kar satışları ile bizi haklı çıkardı. 7950 gelsin, borsada 3 hisse senedi alacağız ve onu 15 bin puana kadar 2024 yılında yükseltecek ve getiriyi cebimize koyacağız. Biz seçici olduğumuz için kenarda beklemeye devam ediyoruz.

GRAM ALTIN İÇİN BOMBA TAHMİN! O TARİHTEN ÖNCE ALAN KAZANACAK

Borsa İstanbul 100 endeksi 8013 puandan günü tamamladı. Değer kaybı var. Alım seviyeleri daha gelmedi. Borsaya gireceğiz ve en az 6 ay bekleyerek getiriyi cebimize koyacağız ama zaman var. 7 milyondan fazla borsa yatırımcısı var.

Son bir aydır dikkat edin uyarılarım vardı. Bunlar kar satışları ile bizi haklı çıkardı. 7950 gelsin, borsada 3 hisse senedi alacağız ve onu 15 bin puana kadar 2024 yılında yükseltecek ve getiriyi cebimize koyacağız. Biz seçici olduğumuz için kenarda beklemeye devam ediyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN