SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine müjde! Bugün belli oldu: 10 bin TL destek verilecek

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine müjde! Bugün belli oldu: 10 bin TL destek verilecek

Son bayram müjdesi, milyonlarca emekliyi sevindirdi. 7500 TL ve üzeri maaş alan emeklilere, belirli bir bankadan 10.000 TL destek ödemesi yapılacak. Başvurusunu yarın yapan emekliler, 3 gün içinde ödemelerini alabilecekler. Ödemelerin detayları haberimizde...

Akbank, emekli vatandaşlara yönelik özel ödeme duyurusu yaptı ve güncellenen promosyon fırsatlarıyla nisan ayında rekor bir teklif sunuyor. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT'li olan her emekli, Akbank'ın promosyon ücretlerinden faydalanabiliyor. Akbank'ın güncel emekli promosyonları, 7500 TL ve üzeri maaş alan emeklilere 10.000 TL'ye kadar nakit promosyon desteği sağlamaktadır. Emekliye promosyon veren bankalar arasında yer alan Akbank, nisan ayında emeklilere yönelik rekora çıkan bir promosyon teklifi sunmaktadır. SSK BAĞ-KUR memur emeklisi ve EYT'li emekliler, maaşlarını 3 yıllığına Akbank'a taşıyarak 10.000 TL'ye kadar promosyon fırsatından yararlanabilirler.

AKBANK'TAN EMEKLİLERE 10 BİN TL TUTARINDA PROMOSYON

promosyon

Akbank, emekli vatandaşlara özel olarak sunduğu promosyon fırsatlarını nisan ayında güncellediğini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Yeni güncelleme ile Akbank'ın emekli promosyon rakamları rekor seviyelere çıktı. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT'liler de dahil olmak üzere her türlü emekli, Akbank'ın promosyon ücretlerinden faydalanabilecek.

Akbank, nisan ayında 4A, 4B, 4C gibi emekli maaşı bağlanan EYT'lilere ve 7500 TL ve üstü maaş alan SSK, BAĞ-KUR, memur emeklilerine 10.000 TL'ye kadar varan promosyon fırsatını sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen emekliler, maaşlarını 3 yıl süreyle Akbank'a taşıyarak promosyon ödemelerini alabilirler. Maaş taşıma başvuruları için Akbank'ın resmi internet sitesi veya banka şubeleri kullanılabilir. Hem fiziki şubeler hem de dijital kanallar aracılığıyla başvurular yapılabilmektedir.

Akbank, emeklilere sunduğu avantajlar sadece promosyon fırsatları ile sınırlı değildir. Aynı zamanda düşük faizli emekli kredisi paketleri, konut kredisi, taşıt kredisi gibi çeşitli kredi imkanları da sunmaktadır. Emekliler, maaşlarını Akbank'a taşıdıklarında bu avantajlı faiz oranlarını da değerlendirerek kredi kullanma şansına sahip olabilirler. Ayrıca Akbank müşterisi olan emeklilere, havale ve EFT işlemlerini tamamen ücretsiz yapma imkanı sunulmaktadır. Kredi kartı kullanıcıları da çeşitli avantajlar ve bonuslar elde edebilirler. Akbank'ın sunduğu bu avantajlı dünyaya katılmak isteyen emekliler, başvurularını nisan ayı sonuna kadar gerçekleştirebilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN