Stellantis grubunun en ucuz SUV'u İstanbul'da tanıtıldı! Opel Frontera fiyatıyla piyasayı kasıp kavuracak

Stellantis grubunun en ucuz SUV'u İstanbul'da tanıtıldı! Opel Frontera fiyatıyla piyasayı kasıp kavuracak

Stellantis grubunun en ucuzu İstanbul'da tanıtıldı. En ucuz SUV model Opel Frontera piyasada kartları yeniden dağıtıyor. Sıfır otomobil hayali kuranlar için tüm özellikler paylaşıldı. İşte o özellikler...

BURAK ÖZTOPRAK

Opel Frontera, en ucuz SUV olarak İstanbul'da tanıtıldı. Uygun fiyatıyla, üstün performansıyla tanıtılan yeni model, otomobil pazarında yankılandı. Özellikleri ve teknik detayları paylaşıldı. İşte tüm detaylar...

GRUBUNUN EN UYUGUNU

Opel, B segment elektrikli SUV modeli Frontera'yı İstanbul'da düzenlenen özel bir etkinlikte tanıttı. 29 bin avroluk başlangıç fiyatıyla dikkat çeken bu yeni model, Türkiye pazarında Stellantis grubunun en uygun fiyatlı elektrikli otomobili olmaya aday.

5185a1fb-38d5-4b37-a79d-295222326a2c.jpg

ÖZELLİKLER VE TEKNİK DETAYLAR

Frontera, Smart Car Platform üzerinde geliştirildi ve 4,38 metrelik uzunluğu ile segmentinde oldukça kompakt bir yapıya sahip. Araç, 460 litrelik bagaj hacmi ve 7 koltuk seçeneği sunarak geniş aileler için de ideal bir seçenek olduğunu gösteriyor.

MENZİL VE BATARYA SEÇENEKLERİ

Frontera, iki farklı menzil seçeneği ile geliyor:

  • Giriş Seviyesi: 44 kWh LFP (Lityum Demir Fosfat) batarya ile donatılmış bu versiyon, 113 HP güç üretirken 300 km menzil sunuyor.
  • Uzun Menzil: 54 kWh NCM (Nikel Kobalt Manganez) batarya ile donatılmış olan bu versiyon ise 156 HP güç üreterek 400 km menzil sağlıyor.

58b14669-fad9-4f36-9eb5-f1828e5565aa.jpg

ŞARJ SÜRESİ VE PERFORMANS

Frontera, hızlı şarj desteği ile öne çıkıyor. 100 kW DC hızlı şarj ile %20'den %80'e sadece 26 dakikada dolum yapılabiliyor. Ayrıca, 11 kW AC şarj desteği de mevcut.

TEKNOLOJİ VE İÇ DONANIM

Opel, Frontera'nın maliyetini düşürmek amacıyla giriş seviyesinde bir bilgi-eğlence sistemi yerine telefon tutucu yerleştirmiş. Sürücüler, indirecekleri uygulama sayesinde araçla ilgili özellikleri telefonları üzerinden kontrol edebilecekler.

d514e827-e02b-4263-b99f-0ee7b1f2ba9a.jpg

TÜRKİYE FİYATI VE PAZAR POTANSİYELİ

29 bin avroluk başlangıç fiyatı, güncel kur oranlarıyla yaklaşık 1,1 milyon TL'ye denk geliyor. Bu fiyat seviyesi, Frontera'yı Türkiye'de elektrikli araç pazarında oldukça rekabetçi bir konuma getiriyor.

Opel Frontera, yenilikçi özellikleri ve uygun fiyatıyla Türkiye'deki elektrikli SUV pazarında önemli bir yer edinmeye hazırlanıyor. Elektrikli araçlar konusunda giderek artan ilgi, Frontera'nın başarısını destekleyecek önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN