TEB ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 TEB günlük para çekme limiti

TEB ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 TEB günlük para çekme limiti

Günlük ATM'lerden para çekme limiti her banka için farklılık göstermektedir. Günlük yaşantımızda sıklıkla gerçekleştirdiğimiz para çekme ve yatırma işlemlerinin limiti merak konusu oldu. TEB ATM'leri üzerinden her saat işlem yapılır mı? TEB ATM'lerden para çekme ve yatırma limiti ne kadar?

Her bankanın kendine özgü para çekme ve para yatırma limiti söz konusudur. TEB ATM ile maaş çekme, para gönderme, avans çekimi gibi işlemlerde kolaylık olan ATM'ler için limit konulmuştur. Bunun üzerine vatandaşlar TEB para çekme limiti ne kadar? TEB ATM'lerde para yatırma limiti ne kadar, artırılabilir mi? İşte detaylar...

TEB ATM PARA ÇEKME LİMİTİ

Birçok bankanın ATM'sinde olduğu gibi Türkiye Ekonomi Bakası tarafından da müşterilerine özel olarak hesapların korunması adına ATM para çekme limiti söz konusudur. Bir gün içerisinde belli bir miktar para çekmek oluşabilecek dolandırıcılığına karşı koruma amaçlı hayata geçirilmektedir. TEB ATM'lerinden günlük para çekme limiti 5.000 TL olup bu tutar yurt dışı dövizlerde ise farklılık göstermektedir. Bununla beraber ise müşteriler bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek 6 bin TL'ye kadar para çekmek mümkündür.

TEB ATM günlük para çekme limiti

TEB ATM PARA YATIRMA LİMİTİ

Para çekme limiti olduğu gibi yatırma limiti de söz konusudur. TEB müşterileri için uygulanan bu güvenlik sisteminden ötürü kartlı + kartsız yatırma için 74 bin 990 TL kadardır. Aynı zamanda kredi kartı ödeme işlemlerinde ise yatırılan para en fazla 19.990 TL olurken para yatırma ve kart ödeme işlemi başına konulan limit ise 6 bin TL'dir.

TEB ATM İŞLEM ÜCRETLERİ

-Günlük para çekme limiti üzerinden yapılan işlemler için 5 TL,

-Kartsız olarak başkasının hesabına para yatırma 6 TL,

-Kartsız para yatırma işlemi 8TL,

-ATM üzerinden şans oyunlarını ödemek için 1TL. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN