Tesla almak için bir neden daha! Karda yolda kalan TIR'ı böyle çekti... Araba değil canavar

Tesla sınır tanımıyor. Sosyal medyada paylaşılan her videosuyla viral olan Tesla, bu kez karlı havada tırı çekti. Tesla almak isteyenleri büyüleyen görüntüler, "Araba değil, Canavar" dedirtti. İşte o anlar...

Elektrikli otomobil sektöründe öncü firmalardan olan Tesla, sosyal medyada paylaşılan videolarla viral olmaya devam ediyor. Son olarak Off-Road yarışmasında arazi araçlarına toz yutturan tesla, bu kez kar kış demeden koskoca tırı çekmeyi başardı. Kara saplanan tırı işte böyle kurtardı...

TESLA SINIR TANIMIYOR

Ukrayna'da çekilen görüntüler sosyal medyada viral oldu. Yaşanan yüksek soğuk ve kar yağışının ardından kara saplanan tırı olduğu yerden Tesla çıkardı. Tesla Model A, sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre sınır tanımıyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada viral olan bir diğer Tesla videosunda, Off-Road yarışında görüntülenmişti. Arazi otomobilleriyle yarışan Tesla, diğer yarışmacılara fark attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN