Tesla Cybertruck trafikte yağ gibi kaydı! 60 bin 990 dolarlık Tesla’nın trafikteki performansına bakın:2,9 saniyede 100 km hız

Tesla Cybertruck trafikte yağ gibi kaydı! 60 bin 990 dolarlık Tesla’nın trafikteki performansına bakın:2,9 saniyede 100 km hız

Tesla’nın sahibi Elon Musk, yeni otomobil modelinden ilk görüntüler geldi. Merakla beklenen Cybertruck’ın trafikte çekilen görüntüleri görenlerin ağzını açık bıraktı. İşte, saniyeler içinde 100 km hız yaban yeni Cybertruck…

Tesla’nın heyecanla beklenen modeli Cybertruck bugün satışa çıkacak. 60.990 dolar civarı bir fiyatla satılması beklenen otomobilin Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz netleşmedi.

2019 yılında tanıtılan ve Tesla’nın ilk elektrikli pick-up modeli olan Cybertruck için bekleyiş sona eriyor. Paslanmaz çelik gövdesi ve keskin tasarımı ile dikkat çeken Cybertruck, bugün satışa sunuldu.

2024 yılında satışa sunulacak ve Cybertruck’ın daha iyi performanslı modeli olan Cyberbeast’ın ise 80-100 bin dolar aralığında bir fiyatı olması bekleniyor.

6 kişilik kabinesi bulunan aracın; 2,8 metreküp bagaj hacmi, 17 inçlik dokunmatik ekranı, otonom sürüş sistemi, kendi şarjını yapmasını sağlayan güneş paneli, hava süspansiyonu, zırhlı camları ve diğer Tesla modellerde yer alan pek çok özelliği bulunuyor.

tesla-cybertruck-1.jpg

3 ayrı versiyonu olan Cybertruck; tek motorlu arkadan çekişli, çift motorlu 4 çekerli ve 3 motorlu 4 çekerli. Tek motorlu versiyonun 0’dan-saatte 100 km hıza 6,5 saniyede ulaştığı, 400 km menzil ile 3,4 ton çekme kapasitesine sahip olduğu bilgisi verildi.

Çift motorlu versiyon 0’dan – saatte 100 km hıza 4,5 saniyede ulaşırken, 480 km menzil ile 4,5 ton çekme kapasitesine de sahip.

3 motorlu versiyonu ise 2,9 saniyede 0-100 km/s hız yaparken, 800 kilometre menzul ile 6,3 ton çekme kapasitesine sahip.

TRAFİKTE YAĞ GİBİ KAYDI

Heyecanla beklenen model trafikte de görüntülendi. ABD’nin Teksas Eyaleti’ne bağlı Austin Havalimanı çevresinde görüntülenen Cybertruck herkesin ilgi odağına girdi. Trafikte yağ gibi kayan araç bir başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN