TOGG sürücüsünden servis isyanı! Kapı kolu arızası için 3 gün bekleyince isyan etti: "İstanbul'da sadece bir yerde var "

Bir TOGG kullanıcısının sosyal medyada paylaştığı video olay oldu. Yaşadığı servis sorununu dile getiren sürücü, kapı kolu arızası için 3 gün bekleyince isyan etti…

ESMAGÜL KOÇAK

Yerli otomobilimiz TOGG gün geçtikçe daha fazla kullanıcıya ulaşıyor. İstanbul’da bir TOGG sürücüsü ise araçta yaşadığı sorunu çözmek için servis bulamayınca bu duruma sosyal medyadan paylaştığı video ile isyan etti.

İSTANBUL’DA SADECE BİR YERDE VAR

TOGG sürücüsü bin bir hevesle aldığı aracında herkesin yaşayabileceği bir sorunla karşılaştı. Kapı kolu arızalanan sürücü bunu yaptırmak için servise başvurmak istedi ve olaylar orada başladı.

Aracındaki kapı kolu arızası için TOGG’u servise bırakmak isteyen sürücü, arızalarla Bosch Car servislerin ilgilendiğini ancak bu servisin yalnızca Zeytinburnu’nda olduğunu belirtti. Kendisinin Beykoz’da olduğunu ve arada 70 kilometrelik mesafe bulunduğunu, aracı servise bıraktıktan sonra da geri almak için 3 gün beklemesi gerektiğini ifade eden sürücü, koca İstanbul’da TOGG’un arızasını çözecek tek bir servisin bulunmasından şikayet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN